jesi ti možda pretplatnik (vjerojatno jesi).
Ja imam bonove i ništa mi nije došlo, a već dugo sam na vipu, zapravo maksimalno - tj. od početka
otac mi je isto otpočetka kod njih (na pretplati) ali još ništa nije dobio?!
Evo danas sam dobio poštom promo letak od vipa.
s mojim brojem i mijim imenim..
nude mi kao vjernom potrošaču promo cijenuza mob..
Sad me zanima koliko je to njih dobilo i dal se to ispalti uopšte kupiti..
tak da se nađe ili bilo kaj..možda za ženu..
jer ona ima 2 god star k 700
dok ja imam d500 već više od god dana.
Naime radi se o sony ericssonu z55oi za cijenu od 690 kuna.
s tim da dobijem još na moj račun oko 400 kuna al to je ono po 25 kuna na mjesec i tak valjda 2 god..
Dal je to prihvatljiva cijena za taj mob jer tamo piše da taj mobitel prodaju u vip centrima po 1880 kuna??
Neznam kakva mu je baš vrijednost, al mob ima sve i svašta i izgleda mi sasvim ok za tu cijenu..
al pošto imam meni dobar mob.. šta ću s njim..mada od viška glava ne boli.
Zanima me dal bi ga mogao prodati recimo takvog pod garancijom u oglasu za recimo 1000 kuna..??
dal imate kaj za pomoći i reći??
Ili ste svi dobili isto ove promo akcije??
jesi ti možda pretplatnik (vjerojatno jesi).
Ja imam bonove i ništa mi nije došlo, a već dugo sam na vipu, zapravo maksimalno - tj. od početka
otac mi je isto otpočetka kod njih (na pretplati) ali još ništa nije dobio?!
sad pogledoh..
490 kuna je na računu..evo i link od vipa za ovaj mob..
sam neznam dal ima memori karticu ..mada negdje piše da ima
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=361168
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z550-1564.php
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...e=pp1_1_1&zone =pp&lm=pp1&pid=10459
Izvorno postao SEguy
ma kakvi preplatnik..
kupujem bonove redovito..
he he..
moža i previše al ono oko 200-300 kuna mjesečno..
dal znaš jel to ok cijena za taj mob??
jer mi je u nezgodnom trenutko to došlo pošto imam milijun drugih troškova i da ne bacam lovu bezveze
iskreno ne znam što bih ti rekao, meni je mobitel bezveze, ali ako sam shvatio daju ti da ga za 700,00 kn i još dobiješ 400,00 kn na račun (kroz mjesece).
Pa sada, ako ti nekome treba novi mobitel, i nije problem što je preklopan, a ti ne misliš mijenjat broj onda i nije toliko loše.
Inače, ako ima memorijsku karticu onda je ok, ali čini mi se da nema - doduše provjeri još.
a ne znam stari što da ti kažem, sada sam GSMareni vidio kao da ima karticu memorijsku, ok onda i nije toliko loš... najbolje da odeš do Vipa i malo ga pogledaš bolje (inače meni je SE prva liga, ali sve je to od osobe do osobe).
Izvorno postao SEguy
mob koliko sam skužio ima samo utor za karticu..al nju treba vjerojatno kupiti..
ajd nek se netko javi ako je isto to dobio poštom??
jer sam ja jučer zvao i tip u vip sentru mi rekao da dolaze ti mobiteli baš za jučer popodne.. valjda za tu akciju..
sad dal bi ga mogao na crno trampiti za neku cijenu..
bar ono 800-900 kuna ok..
jer mislim da ipak toliko vrijedi..kad je u dućanu 1880 kuna..eh.
evo išao sam sada na Sonyericsson.com pa se spojio na hrvatsku da vidim možda tamo piše da li taj mobitel dolazi s karticom, ali vidi čudo, uopće ga nisam uspio naći kao da nije ni trebao doći na naše tržište (ili se meni toliko spava?)
Zadnji uredio SEguy : 20-09-2006 u 01:45
evo išao sam sada na Sonyericsson.com pa se spojio na hrvatsku da vidim možda tamo piše da li taj mobitel dolazi s karticom, ali vidi čudo, uopće ga nisam uspio naći kao da nije ni trebao doći na naše tržište (ili se meni toliko spava?)
E da, meni sad fakat nije jasno na koju fintu odaberu kome dolazi ta ponuda, kome ne.
Vec cetvero ljudi koje znam su svi dobili ponude bas doma postom, upisano ime i prezime i broj telefona u tu ponudu, za samo 691kn
Mislim, telefon je za te novce strava!
Software i sucelje od w810, dosta losija kamera, 1.3MP, radio, prima mem kartice, i fakat lijepo izgleda, bas elegantno.
I cak sam zvao da vidim, zasto ja nisam dobio tu ponudu, al ne znaju rec.
Vele, neki dobiju, neki ne.
I da, odnosi se na vipme korisnike.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Uf,da barem meni to dojde,odmah bi ga uzel.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Da meni dođe uzeo bih ga sigurno, za tu lovu se isplati, a ako ne bi sebi ostavio ponudio bih ga nekome tko namjerava uzet novi mob,sigurno bi ta osoba bila sretna što ga može tako jeftino dobit.
Jedino da pitaš ako sad ne iskoristiš da li možeš kasnije iskoristit za neki drugi telefon kad odlučiš promijenit budući ti trenutno ne treba.
I na kraju - koja je to finta da jednima nude drugima ne po nekom principu slučajnogh odabira ili što? Ja sam na Vip-u već 6 godina i vide to po mojim podacima jer sam se tada i registrirao a nisam mjenjao broj,i ništa mi nisu ponudili.To bi trebali ponudit svima koji koriste njihovu mrežu npr. 3 godine(a da nisu mijenjali broj jer po tome to mogu ustanovit) jer jih ti mobiteli u nabavi ionako dođu jako malo - mislim da taj telefon njih toliko i košta,možda čak i manje jer uzimaju veliku količinu direktno od SE.
Na njihovoj stranici uz telefon nema vodafone logotip - po tome telefon nema brandirani software - ako je tako onda još bolje,unutra je original SE software bez vodafone sranja i odvratnih ikona.
Ja sam isto korisnik 6 godina. Dobivao sam neke ponude ali samo za velike blagdane (Božić, Uskrs).
Mislim da je u igri koliko love mjesečno trošiš. Npr. svi oni koji troše više od 200kn mjesečno će vjerojatno dobiti taj letak.
Ja sam čak i registrirani Vipme korisnik, ali trošim mjesečno cca sto kuna.
E, to što na fotkama nije brandiran, ne mora značiti da mob zbilja i nije.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Eto, zvao ponovo, i rekli su da dobivaju oni koji trose mjesecno vise od 154 kn.
Ali ni to nije istina jer je dobio ponudu i jedan frend koji trosi manje od 100 mjesecno...
Ne znam ko tu koga...
Brijem da mi smrtnici na pretplatu budemo štangu dobili!!!
Bez razmišljanja bi ga uzel.Uzmi ga svakako,ak nečeš,daj nekom tu ponudu,recimo meni![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Mislis da nebi uzeo?
Meni nisu ponudili, a svaki mjesec trosim 135kn, i 6 godina sam vipme.![]()
Al imam i pretplatu, pa cekam da nekaj slicno ponude i na pretplatu.
ja trošim i po 200kn mjesečno ali još ništa nisam dobio...![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ma ja mislim da će to dobiti dosta ljudi (bar se nadam) i to po različitim kriterijima, doduše tek su počeli slat pa ćemo vidjeti do kraja tjednaIzvorno postao Ifrit
![]()
ja se nadam da ču dobit...![]()
pa ako se nekom svidi mob nek javi...
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
18. Tko sve može sudjelovati u promociji?
U promociji mogu sudjelovati samo Vipme korisnici koji ispunjavaju uvjete za sudjelovanje, a to su sljedeći uvjeti:
- koriste Vipme telefonski broj minimalno 12 mjeseci na datum 15.09.2006. i registrirani su
- u posljednjih 6 kalendarskih mjeseci svoj Vipme račun obnovili prosječnim iznosom od 154 kn do 288 kn mjesečno,
kao i korisnici koji su u rujnu/listopadu 2005. godine iskoristili posebnu ponudu „Super prilika – Siemens CX70“.
Pravo na ponudu nemaju korisnici koji su u posljednjih 365 dana iskoristili neku od Vipnetovih promotivnih ponuda mobilnih telefona namijenjenih postojećim Vipme korisnicima.
Napomena:
U 2006. godini ponude namijenjene postojećim Vipme korisnicima bile su „Zamijeni stari mobilni telefon novom Nokijom“, ljetna promotivna ponuda mobilnih telefona i jesenska promotivna ponuda mobilnih telefona.
www.oldiesclan.com
Evo ja sam danas bio u vipu..
imao sam ga u ruci i sasvim je ok..
al unutra je tak običan...
bez neke elegancije..
samo pravilno poredane tipke i tako.
al ok je..
sa jedino se niosam mogao dogovoriti s tipom način plačanja..
a bio je to zadnji..
ostale su rasprodali taj dan![]()
Maa hebu me pare ovih dana i fakat ću nešt morati izmuljati da dođem do njega..makar da ga prodam bar za 800-900 kuna jer ni ovih 490 kuna na račun nije za odbaciti..makar u 2 god..
al bojim se da bi mi se preveč svidio pa ga nebi prodao..a lova mi ionak treba..
a prokleta kladara ništa neda![]()
ajoj..
morat ću ženine čekove posuditi pa tko ga hebe
ma malo su im bezveze ove ograničene ponude.....nadam se da će mi ujak dobit taj letak jer ja neću sigurno jer ne ispunjvam uvjete![]()
čudno što je kod Vipa problem u načinu plaćanja, znam da su meni doslovno jedan put nudili mobitel od 500,00 kn ako hoću na šest rata (slipova) i stvarno kad god bih kupovao nešto kod njih nikad nije bilo problema s načinom plaćanja (dapače).
Meni još ništa nije došlo, a tu sam negdje po potrošnji, doduše otkada je došao Tele2 puno manje obnavljam bonove - hehehe, ništa od vjernosti![]()
Oni su već odavno iznevjerili svoje korisnike lošom uslugom i bezobrazlukom, tako da je ovo sad neki pokušaj "uvlačenja".![]()
Već odavno bih bacio vip karticu da ne moram onda svima ponovno slat novi broj i da su cijene razgovora između mreža normalnije. Ovak jednostavno "moraš" imati dvije dvije kartice da možeš telefonirati unutar iste mrežeda ne bankrotiraš i zbog signala - vip je očajan u tom pogledu - na mnogo mjesta nema signal gdje ima T-com. Trebalo bi kod nas npr. vijeće za telekomunikacije donijet nekakvu odluku kojom bi im naredili da spuste cijene poziva između vipa i t-coma na realnu kao što je u EU nedavno bio slučaj sa cijenama roaminga koje su prenapuhane - tamo ipak netko vodi brigu o potrošačima iako su daleko veće platežne moći od nas.
Evo da utješim one koji još nisu dobili ovu ponudu. Prošli petak 29.9. u moj sandušić je došao letak od Vipneta. Samo da podsjetim: akcija traje do 31.10 ili do isteka zaliha.
U letku se kaže "Mjesečni iznos dodatnih kuna iz ove promotivne ponude bit će pridodavani na Vipme račun koji tijekom mjesec dana između dvije dodjele benefita bude najmanje jednom obnovljen Vipme bonom, neovisno o iznosu obnove." Mene zanima da li to znači da gubim jednu dodjelu ukoliko u mjesec dana ne obnom Vipme račun ili mi se može samo promijeniti datum na koji mi se dodaju dodatne kune?
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
Bookmarks