da si koristio search znas koliko bi takvih topica nasao..
na tone...
![]()
Bok!Evo ovo mi je prvi put da koristim ovaj forum, pa bih molio one malo iskusnije da mi pomognu.
Trazo sam ko lud ovdje da si ugradim koji novi skin na v3 ali nista nije na jednom mjestu pa bih zelio da mi neko ako bude htjeo da mi to uradi ili mi makar pokaze kako da ugradim skin na v3
Hvala!!
da si koristio search znas koliko bi takvih topica nasao..
na tone...
![]()
ma znam da ima na tone ali sve je razbacano i nikako ne mogu da sklopim sve na jedno mjesto!!!
Onda idi na BD-ovu stranicu
http://bluedevil.info-mob.com
Motomodd ForumIzvorno postao memphisto
ok dosada ide sve doboro skinio sam p2k tools sa netta a sada me zanima gdej da skinem p2k commander pa da sve to pokrenem???
Hvala!
Vec sam ti postao link...dolje motomodd...i tamo ti je link do downloada P2K commandera...Izvorno postao memphisto
Moraš se samo regati na forum...
Ako ovde nije sve na jednom mestu neznam gde jeste
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21228
Eto Ja_Sam mi je dosada najvise pomogao Hvala ti jos jednom, sada imam sve sto mi je potrebno skinio sam i ono tvoje koje je u Word dokumentu kako staviti skin i nadam se da je to to!!
ALI ima jos nesto malo me jebe kabal i nece mi ocitati commander mob a program sa cd-a hoce.Šta tu ttreba da uradim!!!
Izvorno postao memphisto
Možda ti nisu dobri driveri.
Skini ih sa BD-ove stranice http://bluedevil.info-mob.com, promjeni usb port i i stavi te drivere.
Sve napravih kako si reko ali ne funkcionira sta sada moze biti upitno???1![]()
Izvorno postao memphisto
Jeli upališ prvo p2k autostart?
JOJ
Pa nisam ja bas profesionalac u tome da znam gdje se eve nalazi i sta trebam da polpalik kako bih mogao da se spojim sa mobitelom!
Ajde objasni mi molim te, ako ti nije problem???
DAJ KORISTI SEARCH!!!Izvorno postao memphisto
milion tema je bilo o tome!!!
imas sve u motorola superthreadu!!!
Iskreno sve pretrazih ali nema nista o povezivanju mobav3 i p2kcommandera!!!
Ajde neko neka mi da pravi put kako da to rijesim!?!
...Ja mislim da je najbolje da uninstaliras drivere i ideš sve iz početka...Jer si vjerojatno nešto zeznuo sa instalacijom drivera...pa neide...a to imaš na forumu...samo korisisti opciju search ili mi se javi na pm...:-D...Izvorno postao memphisto
Ma najpametnije mu je da prvo ide u motorola superthread, tamo naući kako spojiti mobitel sa kompom, pa onda tek se vrati tu, za skinove....
pa to sam mu i ja reko, samo sto ne slusa, zeli da mu se sve odmah posluzi, da svi pomazu, a sto ima mnostvo tema o tome, o tome ne razmislja...Izvorno postao a.k.
u motorola superthreadu ima sve opisano, kako sta treba radit..
ali tesko je kliknuti misem na sticky temu...![]()
Vama se ne moze objasniti da to nema!Sve sam skinuo i napravio kako pise ostalo mi je samo povezivanje kompa sa mobitelom, sto mi uspjeva kada ga spoim preko programa oreginalnog koji sam dobio uz mob.
Ali takvo isto povezivanje mi neuspjeva kada se spoim na program!!???
Zar je to toliki problem da mi to kazete?
To sto vi mislite da bi sve ja na tacnu nije istina sve sam sam skinuo i inastalirao i to prvi puta susrecuci se sa takviom vrstom programa i sada vas samo molim da mi objasnite kako da povezem mobitel sa tim pogramom i to vam je tesko!??!?!
Ali nema veze HVALA za ovo do sada!!!![]()
Znači preko tvog programa se spaja a preko p2k commandera se ne spaja ako ja dobro kužim????????...Ovako probaj UNINSTALIRATI SVE ŠTO SI NASNIMIO I IDI IZ POČETKA!!!!!!!!!!!!!!...Sa našim driverima i našim programom, ok!????????Izvorno postao memphisto
Evo jedan tutorijal:
Pregledas sve postovi koji su u ovom thread-u,i nadjes jedan koji izgleda ovako
Sad kliknes na link ka Motorola Superthread-u koji se nalazi u tom postu
Otvorice ti se nova stranica u kojoj ce se nalaziti ovaj link
Kliknes na taj link,otvorice ti se nova stranica u kojoj ce ti biti opisana instalacija drajvera.Procitas sve sto tu pise i tako uradis.Nadam se da ces ovaj put nesto naci![]()
Zadnji uredio JA_SAM : 17-08-2006 u 19:14
Pumpate pumpate mobitele sdržajima i prepumpate i krepa vam mobitel. Zato sam i dobila danas V3 black. I KUPILA sam 4 igrice, jer ne želim opet onako zeznuti mobitel
Izvorno postao Baby_Blue
Bravo bravo, samo kupuj i troši lovu.
Tu možeš naći besplatno bilo koju igru, a s njima nećeš pokvariti mob sigurno. Jedino ako sia nisi...
Dobro dosta off-a...
v3 se ne može softverski ubiti. u krajnjem slučaju može tako da se očisti maksimalno flash memorija i uz to blokira eeprom. A za to stvarno treba biti kamikaza... pokušavao sam to napraviti na v300 a nisam uspio.... svašta sam jooj napravio, ali svaki put sam uspio preko testpointa vratiti natrag na život. zato malo čitaj i ne troši lovu. ako krepa, tu smo mi i garantiram da nećeš nikad imati mrtav mobitel!!Izvorno postao Baby_Blue
Ma meni se više isplati trošit lovu, nego da ostanem bez garancije.
Bookmarks