Gledam ovaj EF81, i divim se kako su napravili zaokret u svim pogledima.Jeli moguce da će posrnuli div Siemens ustati iz groba i vratiti slavu iz prošlosti u vrijeme c35, m35 s35...
Gledam ovaj EF81, i divim se kako su napravili zaokret u svim pogledima.Jeli moguce da će posrnuli div Siemens ustati iz groba i vratiti slavu iz prošlosti u vrijeme c35, m35 s35...
Ja sam imala SIEMENS C35i,to mi je bio divan mobitel,bio je jako star pa sam ga morala bacitiDa ga bar vrate u prodaju,ja bih ga isti cas kupila
![]()
![]()
Ja sam ga isto imao.Trajao 3 godine.Tada je siemens uz nokiu bio najjaci proizvođac.Sada je negdje na zacelju duge kolone.
ja imao c35i i mob je stvarno odličan...Izvorno postao Irena_zgb
Seriously?
stvar je u BenQu, ne u Siemensu...Izvorno postao konan1
U cemu god bila stvar, zamjetan je pomak u svim pogledima(nisam ga koristio pa govorim na osnovu napisa na netu).Izvorno postao Inovator
Bit će da je... Jer dok BenQ-a nije bilo Siemens je propao u zemlju... Poslije tih "legendarnih" C/M/S 35 Siemens nije ništa pametno izbacio... Dok ovaj EF81 stvarno nije loš...Izvorno postao Inovator
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Meni je S45i bio legendaran telefon... SL45i i isto...
E njih sam zaboravio... To su isto bili jako dobri mobovi... No (barem meni) su svi ovi kasniji (kolorci) od Siemensa pali po kvaliteti... Bilo je dobrih, solidnih, ali definitivno Siemens više nije bio na glasu kao nekad...Izvorno postao gog
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
@DJ DeVelox
koji je zadnji Siemens kojega si imao?
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
bilo je još dobrih mobova: SX1, ST55, C55 i t d...................Izvorno postao DJ DeVelox
EF81 je predivan na izgled ali SW je UŽAS, toliko bug-ova nemaju ni WinXP & Win2000 zajedno....................
imao sam ga 10-tak dana pa onda (kao i SXG75 prije njega) preprodao..........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
ST55 nije pravi Siemens. Kao i C62, CF62, CFX65 i još nekoliko modela.Izvorno postao drazen
nešto si krivo vidio...Izvorno postao mulder
A recimo na AX75 piše na maski Siemens, a cijela matična ploča je BenQ...
no, nećemo u detalje, činjenica jest da je Siemens već godinama zapostavio mobitele, zbog gubitaka i nije nastavio slavan put serije X45, na X55 je puklo. BenQ je vrlo jak, nije ga baš bilo u Europi, no u Aziji je strašan. Tako da je ćemo nesumnjivo biti zadovoljni i kvalitetom i ostalim bitnim segmentima mobitela iz Benq-Siemensa, odnosno kasnije samo BenQa
ja mislim da je cijela S serija moćna
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
- Red-Gsm.net -
Možeš li reći u čemu se očituje bugovitost?Izvorno postao drazen
Izvorno postao drazen
Mozes li bit malo konkretniji o tome. Koje bugove ima?
evo par BUGova koji je imao "moj" EF81 (zbog njih sam ga i nosao sam 10-tak dana):
- ponekad je preview slike pokazivao sliku pod pogrešnim imenom
- znalo se desiti da kad primiš poruku i pročitaš ju kovertica na ekranu i dalje ostaje
- mrzo se ako ga sklopim prije no što prekinem poziv (crvena tipka)
bilo je još par ako ih se sjetim dopisaću.
napominjem da nije bio otključavan niti je imao na sebi oznake nekih mreža (O2, Telecom i sl.) a došao je crnim putem iz prodavnice iz Essena............
..taj mobitel je napravio sam siemens, sjećam se kad su izišle prve slike na netu i pisalo je na njemu samo siemensIzvorno postao Inovator
- Red-Gsm.net -
A S25 jedan od prvih mobitela sa ekranom u boji..
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Stvar je u bateriji....Izvorno postao Inovator
Ispada da ipak nije ustanak iz groba nego lažna uzbuna.Frend mi ima EF81 i mogu reci da je telefon koma.Ekran je stvarno odlican ali isto tako baterija je neodlicna i traje nekih 1 dan sa dosta razgovora bez slikanja i bilo cega.Software je spor da je to za poludjet.
Ja imam EF81 i mogu reći da nije tako loš kao što ga se ovdje ocjenjuje. Kupljen u HT-u i za sad sam zadovoljan.![]()
Koliko sporiji u usporedbi s K750?Izvorno postao konan1
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Bookmarks