Dakle imam par pitanja, kako se mogu (softver,kratke upute) ubaciti skinovi za e1000 i gdje mogu pronaći neki skin već mi polako ide na živce onaj vodafone
Pozzdrav !
Dakle imam par pitanja, kako se mogu (softver,kratke upute) ubaciti skinovi za e1000 i gdje mogu pronaći neki skin već mi polako ide na živce onaj vodafone
Pozzdrav !
Sigurno ima i drugih, mozda i jednostavnijih nacina, ali ja koristim ovaj...Izvorno postao aco
Skini program P2K Commander (mislim da je zadnji v3.29) i spoji E1000 na PC (prethodno moras imati instalirane P2K drivere).
Trebao bi moci procitati sadrzaj mobitela u programu (ako si dobro instalirao drivere). Nadji u telefonu folder a\mobile\skins i u njemu napravi folder s imenom skina (nisam siguran, mislim da bi se folder morao zvati identicno kao i fileovi koji cine skin, neka netko ispravi ako nije tocno), a zatim u njega prebaci .ski i sve .dat fileove od skina, kao i background sliku ako ima.
Nakon restarta bi se skin trebao naci pod "Skins" u postavkama.
Za brisanje foldera sa skinom sam nasao neku proceduricu jednostavnu pa javi ako ti bude trebalo...
Skinova imas dosta na http://leadergl.e1000.it/.
Mda, desna Vodafoneova tipka "Live" ce postati prazan pravokutnik kad promijenis skin. Za to ces morati debrandirati, flexati, vise ni ja ne znam kako se to sve zove...
Pozdrav!
..ak nije baš sigunar nek si skine skinner4moto pa se sa time poigra i importira neke skinove.
http://skinner4moto.de.vu/
Točnije, folder se mora zvati identično kao ski file iz skina (dat filova ima više pa imaju i različit naziv).(nisam siguran, mislim da bi se folder morao zvati identicno kao i fileovi koji cine skin, neka netko ispravi ako nije tocno),
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
baza svih imena fileova je ista, znači npr imamo folder :Izvorno postao darius
Mica....
svi fileovi unutar tog foldera su oblika MicaXX.tip, gdje je xx= broj
Kad smo vec kod skinova i njihove instalacije, da ne otvaram novu temu... Znas li zasto se background slike kod nekih skinova uredno prikazuju kad su u istom folderu sa ostalim fileovima skina, kod nekih skinova ih je potrebno prebaciti u a\mobile\picture da bi radile, a trece ne rade uopce (moraju se "rucno" postaviti kao background image) ? Postoji li neko pravilo kod njihovog imenovanja ?Izvorno postao Inovator
@Tito Puentes - ja nisam nasao definitivan nacin da to napravim, a i nakon toga ti ostane ona hrpa linkova Vodafoneovih u svakom meniju koja ce ti smetati![]()
Flexni to, brate, s necim pa ce izbrisati sve brandove, Marlone, ma sve zivo...
Stvarno ne znam da li je to rečeno, ali na koji način se može srediti da desna tipka ne bude prazna s novim skinom? Tražio sam na forumu ali odgovora nisam našao...Izvorno postao NGager
Hvala...
Svi smo mi u krastavcu...
Bookmarks