Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

obrada detalja u photoshopu

Pozdrav,
    siguran sam da je pitanje većini ovdje glupo ali ja se mučim sa CS2, prvi puta ga koristim a trebao bi samo napraviti manju korekciju na fotki. Dakle, kako zamjeniti jedan detalj na slici drugim iste veličine i oblika, npr, jedna knjiga na stolu koju bi zamijenio drugom i prilagodio da bude iste veličine.
    Hvala

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovak otprilike:
    Uzmes orginalnu sliku, otovris ju s CS-om, otvoris i drugu sliku s knjigom, u orginalnoj slici napravis novi layer; Layers > New Layer, odes na sliku s knjihom, pomocu Polygonal Laso Tool, odaberes knjigu (klikanjem misha, napravis selekciju po rubovima knjige, ak treba priblizis si sliku da vidis kud klikas), kad je knjiga selektirana; Edit > Copy, prebacis se na orginalnu sliku; Edit > Paste.
    Sad kad imas tu drugu knjigu na orginalnoj slici, pod Edit > Transformation imas razlicite alate, kao sto su Scale, Rotate, Skew itd s kojima onda prilagodis oblik i velicinu te druge knjige, kad si prilagodil drugu knjigu, jednostavno je stavis na mjesto orginalne i ona nju prekrije, eventualno na kraju jos napravis Merge visible layera da bude sve kao jedno.

To bi u kratko bilo to
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smrt
    Ovak otprilike:
    Uzmes orginalnu sliku, otovris ju s CS-om, otvoris i drugu sliku s knjigom, u orginalnoj slici napravis novi layer; Layers > New Layer, odes na sliku s knjihom, pomocu Polygonal Laso Tool, odaberes knjigu (klikanjem misha, napravis selekciju po rubovima knjige, ak treba priblizis si sliku da vidis kud klikas), kad je knjiga selektirana; Edit > Copy, prebacis se na orginalnu sliku; Edit > Paste.
    Sad kad imas tu drugu knjigu na orginalnoj slici, pod Edit > Transformation imas razlicite alate, kao sto su Scale, Rotate, Skew itd s kojima onda prilagodis oblik i velicinu te druge knjige, kad si prilagodil drugu knjigu, jednostavno je stavis na mjesto orginalne i ona nju prekrije, eventualno na kraju jos napravis Merge visible layera da bude sve kao jedno.

To bi u kratko bilo to
    Smrt...care!

Ovako se detaljno to ni meni ne bi dalo pisati.

Sto se novoga nam korisnika tice...dobio si vrlo koncizan i koristan opis, ako zapnes negdje...javi se!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Smrt...care!

Ovako se detaljno to ni meni ne bi dalo pisati.

Sto se novoga nam korisnika tice...dobio si vrlo koncizan i koristan opis, ako zapnes negdje...javi se!
    Hvala
    To mi je valjda profesionalna deformacija od pisanja tutoriala i tumacenja istih
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala majstore na pomoći, definitivno funcionira!
    Spasio si me drvljenja satima i danima pred kompom...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove