Izvorno postao Tome
Mislim da ju možeš odniti u t-mobilea ili vipa, pa oni šalju na servis kod motorole.
Ovako, mob mi je pao sestri i puknulu je kuciste, jos malo i puknut ce skroz, tj. puknut je onaj dio gdje se mob presavija, znaci na polovici malo ispod ekrana, i jedna ona noga sto drzi ekran sa ostatkom je pukla i odvojila se od gornjeg djela mobitela, cak i vidim neku elektroniku od ekrana. Na mobu sve valja osim kamere, koja nece nikako da proradi.
E sada meni treba to poslat na servis i imam dva pitanja:
1.Koliko bi to moglo oprilike kostat?
2.Gdje da ga posaljem? Split? Zagreb?
I naravno broj telefona od servisa mi treba!
Hvala
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Izvorno postao Tome
Mislim da ju možeš odniti u t-mobilea ili vipa, pa oni šalju na servis kod motorole.
Mislis?
Valjda netko zna direktno da posaljem na servis?
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Izvorno postao Tome
A to ti je sve isto.
Moj je prijatelj čak u wonder tradea dao svoju V3-cu i oni su mu je poslali u split u motorolin neki centar valjda i tamo popravili.
@ Tome
ako ti ne bude išlo sa servisom, javi se meni - ja bi uzeo razbijenu od tebe
Izvorno postao andrija
Vidim ti u singu popravci mobitela, hmm......
Servis za Motorole je u RAM3 na Slavonskoj Aveniji. Probaj tamo odnijeti...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nosi u RAM3, ili kod nekog poznanika koji popravlja mobitele(citaj: ima neku svoju privatnu radnjicu za te gluposti)
Tako ja radim![]()
Problem je sto mi nema tko to tamo odnjeti.Izvorno postao ttperic
Stranica im je u izradi a trebao bi mi njihov broj telefona da se dogovorim s njima da im posaljem mob.
Telefon je 01/2459-223, probaj i 2459-218 ili 2459-207... sretno!Izvorno postao Tome
Bookmarks