To je najobičnija MMC kartica... Nema veze hoćeš ju koristiti u fotoaparatu ili mobitelu.Izvorno postao Rubber Duck
Htio bi kupiti veću memorijsku karticu za 6600,e sad,našao sam u autronicu nekakvu mmc od 512 na akciji,sad,tu veli da je to pod kamere pa kartice,je ta kartica ide u nokiu ili je to neka druga vrsta pod istim imenom?Hvala
Evo link:
http://www.autronic.hr/cjenik/cjenik...248&PodID=9548
To je najobičnija MMC kartica... Nema veze hoćeš ju koristiti u fotoaparatu ili mobitelu.Izvorno postao Rubber Duck
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
...nema veze di se ona nalazi u cjeniku, jer prodavači neće posebno pravit cjenik mem. kartica za mobove, za kamere, za fotoaparate, za igraće konzole...kužiš... uzmi koju si vidio i nećeš imat problema, jedino ak je neka noname pa bude zahebavala...Izvorno postao Rubber Duck
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ok,hvala na pomoći![]()
nisi naveo cijenu za tu od 512mb! ja razmišljam o kupnji nove je mislim da mi je ova od 128 prdnula! jučer sam gledao 256mb za 200kn! jeli to puno ili malo?
...puno, za te novce nabaviš od 512mb...Izvorno postao pimp6600
Ja sam za 170 i nešt kn uzeo SuperTalentovu od 512 MB. Kartica je dosta brza, tolko da je cijelu napunim za 2-3 min.![]()
- puno jer za 117 kn u Feniksu imas od 512 mb!!!Izvorno postao pimp6600
-Memorijska kartica Multimedia Card PLUS 512 MB takeMS!!!![]()
Izvorno postao Osvetnik 88
To sam i ja sad našao,dakle,to ide u 6600 bez problema?
Izvorno postao pimp6600
Stavio sam link na stranicu od autronica,valjda je to dosta?A 200 kuna za 256 je previše.
Evo,kupio u feniksu karticu od 512 mb,radi ko luda.Platio 118 kn.
kako ja mogu tu karticu uzet ako sam u Dubrovniku??hoće li mi nekto pomoći molim vas?????Izvorno postao Rubber Duck
di je to u zagrebu??
imam frendova tamo pa da mi uzmu jednu...
mama ti sestra!
adresa: Maksimirska cesta 132, Zagreb
telefon: (01) 2910 400
fax: (01) 2910 426
e-mail: maloprodaja@feniks-kompjutori.hr
Kad se već raspravlja o mmc karticama, za 6600 to su one starije mmc bez dv i rade na njoj bez problema?Izvorno postao Rubber Duck
Pitam jel planiram kupit ovaj mob...
ovo u autronicu nije skupo....
a imate u ve-milu kingmax-ovu 512 za 150kuna i to je neka mobile line
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...10758157001590
i 256 za 90kuna http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...10758157001590
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Da,al u Feniksu daju garanciju na 5 godina.
Meni bi od 128 MB bila dovoljna , kolika joj je cijena ?
oko 70 kn se krečeIzvorno postao Lich
...bolje si onda uzmi od 256mb - vjeruj mi, višak ti neće smetatIzvorno postao Lich
...
Ak već uzima,onda bi bilo glupo ne uzeti 512,za 120 kuna.Izvorno postao Eminem
Imate pravo , ipak ću uzeti od 256 ili 512 MB pošto cijene nisu visoke . Thanks na infu .
Bookmarks