da li postoji mogucnost wi-fi na mpx200?
ima li netko kakav saznanja?
procitao sam na netu da se moze pa me zanima...
bilo bi jako lijepo da se moze...
da li postoji mogucnost wi-fi na mpx200?
ima li netko kakav saznanja?
procitao sam na netu da se moze pa me zanima...
bilo bi jako lijepo da se moze...
mene je to isto zanimalo dok sam imao MPx200, pa sam kopo po netu.Izvorno postao labud
Tako sam pronašao jednog proizvođača koji je napravio Wi-Fi na SD kartici...
nato ja pomišljah, uf ! To bi se dalo turit u moj mob pa da surfam malo, eh...![]()
Kad pročešljah ja netom više, a ono vid belaja! Nemere da se vista ta kartica jer slot kega MPx200 mai jeni SDIO slotčeko![]()
S ovim mislim da je stvar riješena![]()
Treba ti SDIO slot, koji mpx200 nema... A i da ima, tesko bi to sve upogonio (driveri).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Slot jeste SDIO, ali ne postoje odgovarajuci drajveri za MPx200 za WiFi. Tako da nishta od WiFi-ja.![]()
steta, ipak mislim da je dobar mob za te pare...Izvorno postao demosthenes
Slot je SDIO kompatibilan...ali samo donekle. Naime dodatna kamera koja se priključuje ide preko SD slota što znači da postoji podrška, ali...Problem jest što je I/O kontroler prilagođen samo za kameru, što znači da sam utor (bez obzira što piše na Internetu) ne podržava punu SDIO specifikaciju, zbog čega bilo koja druga periferija osim kamere i memorijske kartice ne bi funkcionirala. I pritom nije problem u driverima jer da postoji odgovarajuća hardverska podrška zajednica bi napisala drivere.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks