Teško ćeš ti iz low-res fotke išta izvući... Ali ako misliš nešto takvo napraviti, uzmi jednostavno Photoshop u ruke, povećaj i korigiraj sliku dok ne bude nešto vidljivo... Ako je u pitanju samo kontrast/svjetlina i ostalo što se može popraviti u PS-u (a može se puno toga)... A ako je rezolucija jako niska onda mislim da komotno možeš zaboraviti na to... Nisam siguran, ali mislim da je teško na osnovu nepostojećih pixela generirati neke koji bi ih zamijenili... Ne tvrdim da je nemoguće, ali mi djeluje teško i nerealno... Možda netko drugi zna neki soft tipa toga što si ti rekao, ali nije baš sve na TV-u istina.Izvorno postao phil
Kad samo gledaš koji je to "OS" koji oni koriste... Neki SF koji nema veze s vezom... Djeluje mi kao da je animacija puštena fullscreen pa sad k'o fol nešto se radi. Rijetke su serije u kojima vidiš Win XP, Linux, Mac OS X sučelje i onda vidiš što je koliko-toliko realno.
![]()

Odgovori uz citat
Kad samo gledaš koji je to "OS" koji oni koriste... Neki SF koji nema veze s vezom... Djeluje mi kao da je animacija puštena fullscreen pa sad k'o fol nešto se radi. Rijetke su serije u kojima vidiš Win XP, Linux, Mac OS X sučelje i onda vidiš što je koliko-toliko realno. 

Bookmarks