Ne bi rekao da su za n-gage jer n-gage nema kameru...![]()
najbolje su mi totalno ima ih ovdije :
h**p://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=16847&highlight=camera+games>ot hread
ali rijetko koju mogu pokrenit na 3230 ili su za n-gage ili nemam pojma zašto tak da eto ako imate koju da znate da radi na 3230 nabacite...![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Ne bi rekao da su za n-gage jer n-gage nema kameru...![]()
moguće nisam nikad vidio tu igračkicu izbliza.....Izvorno postao Dark
To mi se čini jako zanimljivo. Je li to samo za symbian nokije?
neznam ali na mobu sam s njim dobio neku igru u kojoj ubijaš neke viruse a koristi kao okružje sliku sa kamere. Navodno ima i ping pong a mob koristiš kao reket al nemogu ju instalirat ali fora je kad ljudi igraju i vrte se u krug sa mobitelom u ruci....Izvorno postao a.k.
čini mi se da sam vidio i motorolu mpx200 na reklami pa kontam da mogu i motorole to koristit
Ta Motorola nema kameru...Izvorno postao iwek
Nego, vidio sam neku za SE, ali uglavnom su za S60.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mpx 220 sorrrrrryyyyyyyyyyIzvorno postao rospaya
![]()
Uglavnom su to sis igre. Našao sam jednu napravljenu u javi, ali ne bi rekao da bi radilo na drugim mobitelima osim na symbianima
Izvorno postao iwek
A di si reklamu vidio?
na dotsisu stavio sam linkIzvorno postao a.k.
Koliko sam ja skužio sve takve igre su za Symbian... Čak i one java su za S60... A sad zašto ih nema za ostale mobitele ne znam. Ja sam jednu java probao na W900 pa se igra pokrene i sve, ali kad treba početi igra neće se učitati. I na njihovom siteu piše da je za S60 telefone. Ne kužim u čemu je problem sa ostalim telefonima... Ima već dosta java aplikacija koje koriste kameru.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
valjda smo svi do sada skužili koliko je symbian superiorniji
a još da ne bude zabune, ove poneke igrice za symb nisu baš bez bugova. Ono nabijanje lopte je vrlo problematično, bar meni![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Kontrast je vazan... Sumnjam da ce to ista bolje biti, naprosto kamere i ta tehnologija nisu dovoljno dobre.Izvorno postao blazzer
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma nije to uopće do kamere slika s kamere se koristi samo kao 3d background a fora je da šta god radio u igrici moraš se vrtit unaokolo ... zapravo su te igrice ful jednostavne čini mi se
Pa naravno da su jednostavne... Kod njih se kamera koristi samo kao "motion sensor" Znači jedino u obzir dolazi neko nabijanje loptica i sl. i gađanje onih muha, virusa, komaraca čega li već... U svakom slučaju ne fascinira me to uopće, a baš iz tog razloga me zanima zašto je to toliko specifično samo za Symbian kad to i nije ništa tako genijalno...Izvorno postao iwek
ah..a moorhoohen cam X?'baš je ok igrica...jedna od najboljih...i po čemu nisu genijalne??PA okrečeš se.....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Pa nisam ja rekao da nisu ok... Samo meni tu nema ništa genijalno... Čak mi je malo ludo vrtjeti se po sobi ili nedaj bože ulici dok naganjam tamo neke likove na mobitelu. Mislim ok, ideja je interesantna, čak bih volio i probati te igre, ali ne fasciniraju me ništa posebno. Eto konkretno, zanimljiv mi je onaj stolni tenis, to me baš zanima kako radi.Izvorno postao Vuxs
Stolni tenis i nije baš nešto. Meni je mosquito najbolji.
Postoje i igre za druge telefone koje koriste kameru, ali se one svode samo na prepoznavanje boje slike.
Pretpostavljam da je problem u brzini obrade tih slika jer se ipak radi o 15fps što je za mobilni procesor dosta
...genijalna igra, najbolja koja radi s kamerom...Izvorno postao Vuxs
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Di se to može skinut?
...moorhen download:Izvorno postao domy_os
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 30-09-2007 u 13:30
LOL, a ja tražio pod onim gore nazivom i još se pitam jel moguće da nema nigdje...Hvala!
![]()
...i drugi put... usput, i ja tražio pod tim nazivompa se sjetio da imam na kompu
...eto... ako još što budeš htio, samo napiši...
ne radi mi na 3230.....Izvorno postao Eminem
........ šmrc.....
jel ima koja igrica za s40?
Bookmarks