Pa, ako nema u postavkama samog miša, što sumnjam, onda ne možeš... Možeš ga pokriti krpom...Samo ne skroz da se ne uguši do jutra...
![]()
Je li ikako moguče napraviti da kad isključim kompjuter, da mi se isključe i svijetla na mišu, jer su prejaka i smetaju malo navečer...![]()
Također i bluetooth dongle, svaku sekundu zasvitli, tako da na kraju sa kompjuterom imam ligthshow navečer
EDIT: i volan za kompjuter malo svitli...![]()
Pa, ako nema u postavkama samog miša, što sumnjam, onda ne možeš... Možeš ga pokriti krpom...Samo ne skroz da se ne uguši do jutra...
![]()
Izvorno postao frish-KI
Jesi ludNe brini, ostavit ću mu rupu koju za zrak...
Ja sam pregleda, i nema. Možda netko drugi nađe nešto korisno, ja znam da sam negdi vidio da piše turn off this device when computer is turned off for saving power, ili tako nešto, ali nemogu više naći di.
Izvorno postao frish-KI
Pa isključi mu napajanje skroz na sklopki napajanja na kablu (ištekaj ga iz gradske mreže) ako te toliko živcira.
Hm, iskreno receno neznam di bi se to moglo pogasit, meni recimo moj mishonja ne svijetli, tak da neam beda s tim.
Mozda u biosu se da podesit, e a sad gdi neam blage, neak sumljam da se to da iz windowsa podesit, a pak mozda sam u krivu.
Probaj kad ugsis komp, ugasiti i odostraga onaj switch od napajanja, pa komp nece biti pod strujom, ondak nebu svjetlilo![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Izvorno postao Smrt
Ah taj UPS...
Jedino da isključim miš iz kompa, ali mi se neda svaki put isklučivati/uključivati i volan i BT![]()
Dakle još ništa... Jeli tko zna di se to može naći u biosu?
To je sve na USB-u?
Probaj onda ak imas kakve opcije za to u biosu, il external devices il tak nest, stvarno neam druge ideje.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Kako to misliš?Izvorno postao a.k.
Pa ups ti je van kučišta zar ne.
Onda samo ištekaš kabal napajanja iz ups-a, ne?
Naravno da se može.
U BIOS-u obično postoji opcija kojom se isključuje 'dotok' napona u periferiju, dakle u tipkovnicu i miša (i USB priključke...), tako da onda oni ne svjetle kada je komp zgašen, ali napona i dalje ima u kompu (kako se ne bi trošila baterija na ploči, kako bi se komp mogao upaliti pritiskom na gumb na kućištu i slično).
Hehe, ja sam upravo imao problem s tim da nisam mogao natjerati komp da mi se pali pritiskom na tipku na tipkovnici, iako sam to narihtao u BIOS-u, pa sam mislio da je problem u ploči, a na kraju se ispostavilo da je u BIOS-u bio isključen 'dotok struje' do tipkovnice i miša.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo naso i ja neke:
Samo kaj ti moras kontra napravit, ti moras ukljuciti power save, ak vec nie ukljucen!Code:1. Click on "Start" and then right-click on "My Computer." 2. Click on "Properties" and then on the "Hardware" tab. 3. Half-way down on the right, click on "Device Manager." 4. Click the "plus" sign in front of "Universal Serial Bus Controllers." 5. Double-Click on the first "USB Root Hub" (not USB 2.0 Root Hub). 6. Click on the "Power Management" tab. 7. Uncheck the box that says "Allow the computer to turn off this device to save power." 8. Click "OK" and repeat for all other "USB Root Hubs." 9. Finally, close all and go back to the desktop.![]()
Izvorno postao Smrt
Hvala, sad ću probati.
Nisam reka da mi je na USB-u nego UPS-u.Izvorno postao Smrt
I UPS mi nije izvan kučišta nego u njemu.
EDIT: ne ide, sve je već postavljeno, ali je uključeno ipak i miš mi nije na USB-u, a on mi je največi problem.
Ma mish, volan, dongle su ti na komp prikopcani prek USB-a? ili prek cega?Izvorno postao a.k.
Znam ja kaj je UPS a kaj je USB![]()
Izvorno postao Smrt
Evo pogledaj gore sam editirao, miš nije na USB-u nego onaj obični za miš, neznam ni ja kako se zove.
Kakav to mish imas? vidis kolko problema zbog njega?
Daj marku i tip misha.
Cudim se kaj nie na USBu, onda je na PS2, il kak se to vec zvalo, zaboravih vec![]()
Izvorno postao Smrt
Marka je SmartBox, a tip neznam... Nije na USB-u jer sam kupova za laptop ga, pa da mi ne zauzima previše portova.
Aj ja sad idem, spavati(uz svijetlo miša) pa se čujemo sutra, ako netko zna naćin neka kaže.
Pazi da ti se mish ne zavuče u UPS pa napravi kratki spoj.Izvorno postao a.k.
Pa će ujutro biti jedan veliki ups!![]()
![]()
Izvorno postao observer
Nemože kad je UPS u kučištu.![]()
Ma zayebi sve to iz windowsa, fino u BIOS kako sam ti reko i tamo isključi struju do periferije. I mir bez komplikacija.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
Meni nije jasno kako to, može detaljnije?
ovisi od BIOS-a do BIOS-a, no trebala bi bit opcija pod Advanced Properties ili Power Managment, uglavom idi redom i traži, a i bila ti je tema već o tome.
uglavnom:Kako razumeti i pravilno podesiti BIOS, a pri tom ostati živ i prepričavati unucima
![]()
Izvorno postao zerobravo
A probat ću nešto napraviti...
Pročitaj si opcije pod:Izvorno postao a.k.
Power Management Features (upotreba i štednja energije)
Izvorno postao zerobravo
Jesam... Meni to opet nije baš jasno...
enable-aj opcije za štednju energije, a tu se nalaze, pod tim dijelom....Izvorno postao a.k.
Izvorno postao zerobravo
Je li to pod Control Panel--> Power Options?
Bookmarks