super,svidja mi se![]()
Eto ovo sam kemijo zadnjih par tjedni, pa da cujem vasa misljenja:
http://dragon.sitesled.com/
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
super,svidja mi se![]()
simpatično ali trebao bi još malo provjerit tekst na početnoj stranici jer imaš grešaka.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
portfolio ti je odličan,..... stvarno radovi za svaku pohvalu!
Fora site, jedino kaj na većim rezolucijama je prekratak...
Dobra stranica svidja mi se ideja
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
LOL a jucer sam bas prove pol sata s rijecnikom u ruci nebi li ispravil sve greshkeIzvorno postao zvijerka
ajd uputi me na to kaj mi je promaklo
@Gog
Stranica je unutar standardnih dimenzija weba za rezoluciju 1024x768, vece od toga mi nema smilsa, a bome niti nemam tolko sadrzaja da popunim prazninu
Hvala na pohvalama![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Dobro si to skemijal.
pošto kosilica?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
eto te tri sam našao ali su mi odma upale u oči kad sam otvorio stranicu.Moje ime je Krunoslav Kenzić, ja sam budući inženjer strojarstva, radim s jednim od najjačih inženjerskih softwareskih alata na svijetu; PTCs Pro/Engineer.
Mechanical Dragon, je web stranica posvećena mom radu, korz protekle četiri godine, uključujići i projekte koje sam izradio još na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu.
Naziv "Mechanical Dragon", stavio sam jer volim fantasy svijet, a moja struka je injženjer strojastva, kombinirajući ta dva svijeta dobio sam naziv sitea.
Pod Tutorials možete pronaći tutoriale, kao i tips and tricks vezanih uz rad u Pro/Engineer, od verzija Wildfire, Wildfire 2.0 i Wildfire 3.0, config opcije za Pro/Engineer itd.
Nadam se da ćete pronaći nešto zanimljivo na ovim stranicama, ugodno surfanje![]()
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Tipfeleri!!, ispravljeno! hvalaIzvorno postao zvijerka
![]()
@Vertigo
Bumo se dogovorili za kosilicu![]()
Zadnji uredio Smrt : 10-08-2006 u 16:17
...svaka čast majstore...I like it...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Boli glava kad pogledas source, ali graficki je udoban![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma to je nastalo exportom iz imagereadya, neak mi se cini da imageready to jako loshe odradi za razliku od fireworksa, te da source pretrpa s prevec togaIzvorno postao rospaya
Thnx na pohvalama![]()
Stvarno lijep site. Dizajn mi se sviđa, a i portfolio je jako interesantan, ovi 3D modeli su stvarno zakon. Imaš stvarno dosta potencijala što se dizajna tiče i 3D i web.Keep up!
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Hvala hvala![]()
![]()
eee.. kul kul![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Jedna od najboljih stranica koje sam vidio.
Organizacija, smisao itd.![]()
Znam mali milion ljudi koji su pokušali nešto slično napraviti ali...ma nisu ti ni do koljena.
Svaka čast!
evo jos jedna greska!Moje ime je Krunoslav Kenzić, ja sam budući inženjer strojarstva, radim s jednim od najjačih inženjerskih softwareskih alata na svijetu; PTCs Pro/Engineer.
Mechanical Dragon, je web stranica posvećena mom radu, korz protekle četiri godine, uključujići i projekte koje sam izradio još na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu.
Naziv "Mechanical Dragon", stavio sam jer volim fantasy svijet, a moja struka je injženjer strojastva, kombinirajući ta dva svijeta dobio sam naziv sitea.
Pod Tutorials možete pronaći tutoriale, kao i tips and tricks vezanih uz rad u Pro/Engineer, od verzija Wildfire, Wildfire 2.0 i Wildfire 3.0, config opcije za Pro/Engineer itd.
Nadam se da ćete pronaći nešto zanimljivo na ovim stranicama, ugodno surfanje
jako lijep sajt.![]()
POSJETITE MOJ FORUM I SLOBODNO SE REGISTRIRAJTE!
@Fly_Nan
Fala![]()
@Observer
Hvala na komplimentima![]()
![]()
@John Doe
Hvala na ukazanoj greshci, ispravljeno i hvala na komplimentu![]()
Bookmarks