Evo ovako mob je brandan na usrani T-mobile software i ovako razne stvari se desavaju, dakle kod prebacivanja recimo sa bluetoothom jednostavno se zamrzne ili usred razgovora restartira itd.. ja mislim da je u pitanju softver a kad sam ga pokusa nadograditi pisalo je da je to vec najnoviji softver neznam sta da radim kako ga mogu debrandat, i staviti normalni soft ili cak od W800i![]()
There are no shortcuts in evolution.
Izvorno postao Bare_st
Imao sam isti problem samo na K750. Svaki put prilikom paljenja BT telefon bi se zamrzavao, sve stajalo tako nekih 5-10 min i zatim se sam resetirao. Tada sam nadogradio na njega najnoviji software ali se stanje nije nista bitnije promjenilo.
da to i mene jebe sa k750 da kad palim bluetoth mi se zamrzne ili čak kad ga uspijem upalit pa idem nekom slat onda se tu zamrzne?!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Od jednog servisera sam cuo da je to najcešci kvar na x750.
A jel pomaze stavljanje softvera od W800i>D750i usput se lijpo mice onaj ruzni T-mobile meni!E da i vidim da to ka radi samo sa nekim cid 29 cid xx telefonima sto je to?
Ovo sa bluetothom se i meni događalo ali sam skužio da kada pustim uređaj da sam pronađe druge uređaje za slanje onda to ne napravi. Primjetio sam da mi je nekoliko puta resetirao prečace na joystiku ostalo nisam nikad primjetio.
Evo samo da pitam da ne trazim ima li tko da je napravija D750i>W800i i moze li mi rec tocno sta sve moram imat za to napraviti!
Ajde još jednom pročitaj ovo Tema
Potreban ti je najobičniji kabel koji si dobio sa mobom, uostalom sve ti objašnjeno u temi samo moraš pročitat![]()
isprobano je i radi
There are no shortcuts in evolution.
evo ja danas stavio od w800i soft i bluetoth proradio,mob je sad ko avion radi,tako kad se stavi soft od w800 popravi se taj kvar!![]()
![]()
![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ima li tko ovakav USB?
![]()
kakve to veze ima sa naslovom "D750 problem"????
iPhone 5s 16 GB
Ok srry pobrisi!
Ubuduće se naučite kako naslove tema pisat, da vam ih ne bi zaključavali i bacali u smeće.
Dakle, ovo s 'xxx problem' ne prolazi, u naslovu mora biti karatki i jasan opis.
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=6
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks