Ja cekam da dodje na DVD-u, ne volim gledati Divix, jer mi to nije to.....
Da li ste gledali taj film i koju bi mu ocjenu dali?
Meni je flim savršen, ja mu dajem >>>5.00<<<![]()
Ja cekam da dodje na DVD-u, ne volim gledati Divix, jer mi to nije to.....
Nema potrebe za otvaranjem posebne teme o filmu o kojem se već počelo ovdje raspravljati...
slazem se,ali da usput odg,nisam gledala![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja mu dajem 3...zasto???nerealno,glupo i bezveze...ali plus mu daju ona tetka zgodnai dobri auti...
hehehe e da...i mjuza je zakon
moglo je biti bolje
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
film je super bolji od 2 dijela , predobar
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
Film je dobar...
NEREALAN je... glumac od 25 godina glumi 18ogodišnjaka
Tako se banalne stvari događaju da unaprijed znam što će sad biti...
Dobre tete...
Slušam nonstop soundtrack jer je on jedini dobar.-.. da ne pjevaju japanci rap, onda bi bio savršen soundtrack
...e to... lik ima 18 god, moš mislit... uglavnom, napisao sam da mi je najbolji dio onaj pred kraj, trka niz brdo, noć...Izvorno postao Krompirko
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Neznam, kako kome, meni japanci imaju dobar rap (za razliku od talijana i njemaca, pa čak i domaćih)Izvorno postao Krompirko
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cemo kompjuterska grafika (toliko nje oko 40%) ako se 90% trikova moze napraviti realno
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Da pitam nešt... Jel ima možda dobra duša koja bi mi htjela poslati CD na divx-u da ga pogledam... imam šugavi dial up pa ga ne mogu skinuti sa neta... Bio bih jako zahvalan!![]()
Ako se netko nađe, na PM dobije adresu...![]()
također!Izvorno postao GoGs
adresu cu dat na PM
Imam film vec duze vreme na DVDu,ali nikako da stignem da ga pogledam.Posle ovih komentara moracu se potruditi da ga vidim sto pre!!!
jel bi mi ga htio poslati poštom? Please... Ja tebi pošaljem šta ti god treba (barem ono šta imam...)Izvorno postao Pinocio
Da ti ga iz Srbije šalje poštom? Mislim da se ne bi isplatilo...
zašto ne? zašto se ne bi isplatilo??Izvorno postao frish-KI
Ne bi li bilo jeftinije i jednostavnije da ti ga pošalje onda netko iz Hrvatske?
Pa bi, ali se nitko ne otima....Izvorno postao frish-KI
![]()
Ja sam prvo mislio da ce bit film shit s ovim novim glumcem Lucas Black (Bama boy) , al ono kad sam pogledao film dobro je odglumio .
Ono mi je isto dobro ona prva utrka dok se D.K. drifta u parkiralištu , pa se pocne driftat po onom uskom prijelazu na kat , nice
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
da definitivno...presuper je izgledalo toIzvorno postao Hell_Blazer
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
...al zamisli da to moraš stvarno izdriftat, mislim, ono je preperfektno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim,moram priznati...film je stvarno katastrofa (radnja)...ali izvedba je na vrhuncu...taj drift je odlican...tetke su dobre...a muzika odlicna...
ali taj dio je jedan od najboljih u filmu...
R.I.P.-16.10.2007.
U pravu si!!! Mogao bih poslati CD,ali je to kompliovano i film ce vec biti star dok CD stigne tamoIzvorno postao frish-KI
Pokusaj se snaci tamo,a ako ne uspes... vec sam slao neke CDove odredjenim clanovima foruma,ali to sad postaje rizicno,jer se ovde staje na kraj pirateriji!!! (znate sta hocu reci)
meni je film govno
ocjena 2 od 5
Pogledajte ovaj sajt http://www.thefastandthefurious.com/microsite/
A evo i nekoliko slikica![]()
![]()
Zadnji uredio ..::Crocky::.. : 15-07-2006 u 14:56
Bookmarks