Ljudi, pomazite. U Nokiji 6630 imam standardnu mmc (64MB) i imao sam jednom problem sa njom - prestala je raditi i trebalo ju je formatirati. Juce mi se slicno desilo - dok sam slao poruku mob. mi je izbacio poruku "message sending failed" (sto mi je normalno jer sam naviknut na to, desi se zbog duze neaktivnosti mreze), ali odmah poslije toga mi je stigao izvjestaj da je poruka isporucena. Odem ja onda u drafts da obrisem tu poruku jer je otisla i vise mi ne treba, ali tad se pojavi system error. Odem u sent, tamo nema te poruke. Onda restartujem telefon, ali mi vise ne dize aplikacije, odnosno uopste mem. karticu. Izvadim ju nazivo i vratim, opet se ne pokrece kartica. Opet ga restartujem, obrisem malo karticu, nista se ne desava. Onda odem u organizer/MMC da vidim da li ju vidi, ali nista od toga. Onda tamo izbaci gresku "memory card corrupted" i odmah mi nudi formatiranje. T je jedina opcija pored helpa vezana za mmc.
Jasno mi je da je to kraj dosadasnjim podacima na mmc-u i da ju moram formatirati. Ali da li imam mogucnost da ista sacuvam sa nje? Prvi put sam uspio sacuvati slike, clipove i sl. stvari koje su bile u folderima na mmc-u koristeci card reader. Druga stvar, ako bih uspio iskopirati folder "mail" sa mmc-a na comp, pa kad bih je formatirao i vratio taj folder na mmc, da li bi to radilo kako treba, odnosno da li bih imao te poruke u inboxu ponovo? Sve ostalo mi i nije toliko bitno koliko par zadnjih poruka jer sam skoro radio backup slika i klipova.
P.S. Ne morate samo odgovarati na pitanja koja sam postavio, mozete mi predlagati jos mogucnosti, samo razmisljajte i pisite, pa cu da probavam rijesiti problem
Pozdrav

Odgovori uz citat
Bookmarks