Mozes reci da li taj Siemens u Zagrebu ima neku web stranicu, ili znas njihov telefon (jer nisam bas blizu Zagreba)? Htio bi si uzeti kabel za EL71, a nemam ideju gdje bi to jos moglo biti osim kod njih.
Stvarno sam zagrizao za ovaj mobitel i neznam gdje bi ga mogao kupiti,danas sam išaou u siemens u zagreb i tamo su mi rekli da ga nemaju,sad neznam kud dalje prošao sam pola zagreba i ništa!Pomagajte ljudi!!
Mozes reci da li taj Siemens u Zagrebu ima neku web stranicu, ili znas njihov telefon (jer nisam bas blizu Zagreba)? Htio bi si uzeti kabel za EL71, a nemam ideju gdje bi to jos moglo biti osim kod njih.
evo ja sa, tražio dotične modele, no nigdje im ni traga ni glasa, niti u nekim dučanima, niti u oglasniku.
A što se tiče Siemensa u Zagrebu, evo neke informacije
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=379167&postcount=48
E da,tamo sam samo vidio S75,SL75 i BenQ-Siemens EF81,nijedan drugi.Možda tu leži problem jer je Q-Fi EF51 isašao u prodaju u 22.6. ja sam danas zvao benq mobile i rekli su mi da još nije izašao na hrvatsko tržište.
imaš temu još u podforumu Siemens-Ostalo(dok nije bilo reorganizacije foruma) o dotičnom modelu, te piše(ne znam odakle taj izvor informacija) da mob izlazi polovicom 2006. (na svjetskom tržištu), a kod nas bi se mogao pojavi u 3. kvartalu, što je oko 9. mjeseca, dakle, iskreno se nadam da će se oglasnik počet punit za koji danIzvorno postao Ro@m
![]()
To su i meni rekli,pričekati ću koji tjedan da dođe,jučer ja išao sav nabrijan u zagreb da ga kupim jer sam pročitao u BUG-u da ga ima u siemensu za 1500 KN,reko sebi bagatela a i ima radio i mp3 svirač meni po volji,a tek starom zbog cjene.Kad ono doletim pitamo ima kaže nema a ja gledam ko tele u šarena vrata!kako nema? onda sam obiša pola zagreba i nisam našao,e al sam našo 5+1 sistem sa dekoderom u chipoteki,za 1500 kn.lol to si je stasri kupi za digitalni reciever.
Ja sam se isto skoro zaletio u grad kad sam to u BUGu pročitao...Izvorno postao Ro@m
Kakva navlakuša![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Pa da nevjerovatno.....![]()
Ovako,bilo je da će izaći na hrvatsko tržišet u rujnu,tj. ovom mjesecu,e ja sam danas zvao i oni meni fino kažu da će doći polovicom 10.mjeseca!E pa puno vam hval!![]()
Zadnji uredio Ro@m : 16-10-2006 u 12:20
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Još uvijek ništa od navedenog mobitela!![]()
Ništa od ovoga modela.
Bookmarks