Ima tih programa i za Nokiu 6600,imam to na hardu,pa ako nekom treba,neka mi veli,ili da to negdje uploadam?
E prijatelji, ako ste sretnici koji imaju Symbian OS 7 il više onda ovo nebi bilo fino propustiti
ETI je napravio soft za komp i mobitel koji se zove Fly Cam
Instalirate sis file na mobitelu, a onda instalirate i soft za kompjuter
E kažu na forumima vrlo dobra stvarčica, meni na SX-u ne radi i jako sam tužan.....
Evo link:
http://www.eti.com.sg/Products-bluetooth_phonecam.htm
h**p://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=12595&gofirst
Pliz ako ovo isprobate recite kako ide
Admini, ako sam na pogrešno mjesto ovo smjestio oprostite i pomaknite gdje treba. Pitalo je puno forumaša kako od Symbiana napraviti web cam, pa evo dobro rješenje....
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ima tih programa i za Nokiu 6600,imam to na hardu,pa ako nekom treba,neka mi veli,ili da to negdje uploadam?
..ima bar pet na dotsis-u, ali ok!
Pa recimo da je to zgodno
dok radiš na kompu promatraš šta se događa ispred kuče
dok ti mobitel stoji na prozoru!!
Ili ko fol ostaviš mobitel u dnevnom kod staraca ili kod sestre ili brata a ti odeš u svoju sobu i špijuniraš(e sada ne znam dali i zvuk neki može podržavati-mislim da ne)
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja za web camericu koristim mobiolu...a mogu i ovak snimat....ali da prek moba vidiš komp e to je prava stvar....ctrlfreak...onda dok mi je netko na kompu pa ga podjebavaš...makar mora winamp biti upaljen...samo kakva je slika preko ovog programa??preko mobiole se slika mora staviti na low da n šteka..a na high dolaze sličice svakih 4-6sec...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Jel postoji verzija tog programa namjenjena i za symbian UIQ (p900)?
Evo novija 1.1Izvorno postao blazzer
hp://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=14181&highlight=FlyCam>othread
Compatible Devices
Nokia 3230
Nokia 6260
Nokia 6600
Nokia 6620
Nokia 6630
Nokia 6670
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6682
Nokia 7610
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz