fakat ne kuzim da mogu samo 1 oglas svakih 480 sati, fakat mi nije jasno, u banani je ak je tako ovaj forum....
inac e do sada bez primjedbe na forum, jako mi se svidja ali ovo sa oglasom me malo bediralo...
fakat ne kuzim da mogu samo 1 oglas svakih 480 sati, fakat mi nije jasno, u banani je ak je tako ovaj forum....
inac e do sada bez primjedbe na forum, jako mi se svidja ali ovo sa oglasom me malo bediralo...
To vrijedi za nove korisnike do 50 postova i 45 dana "staža". To je napravljeno zato da se ne bi ovaj forum pretvorio u oglasnik. Kad bolje razmisliš vidjet ćeš da je to dobro. Kad skupiš dosta postova moći ćeš i ćešće stavljati oglase...Izvorno postao labud
Očito nisi baš proučio pravila oglasnika pa evo ti citat:
I pročitaj ostatak pravila.Novim članovima na forumu ostavljanje oglasa je ograničeno na 1 oglas u 20 dana. odgovori na ostale oglase, kao i na ponude u vlastitom oglasu su dozvoljeni bez ograničenja. Nije dozvoljeno u postojeći oglas dodavati nove oglase da bi se izbjeglo ovo ograničenje. 'Novim članovima' se smatraju oni koji imaju manje od 45 dana staža na forumu i manje od 50 postova. Ovo pravilo uvedeno je radi sprječavanja pretvaranja ovog foruma u oglasnik.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
jesu to oba pravila vezana, jer sam puno dulje od 45 dana ovdje.....
ok nema veze...
Pa ja sam mu već rekao sve što treba znati.Izvorno postao prpic
Da, vezana su. To ti tamo i piše. Svi ispod 50 postova i sa manje od 45 dana "staža" su "novi članovi". 45 dana već imaš, a fali ti još samo malo postova do 50.Izvorno postao labud
![]()
vise sam citao postove nego kreirao i dosta informacija skupio...Izvorno postao DJ DeVelox
a gdje mogu procitat koliko tocno postova imam?
U profilu svom... Vidiš tu s lijeve strane... Ispod nicka svoga, zajedno sa svakim postom. Imaš to također i u svom profilu kojeg otvoriš klikom na svoj nick, ili preko onog "brzi linkovi" gore desno u ljubičastoj traci.Izvorno postao labud
Tu ti se broje samo postovi u tematskim threadovima, znači oni tipa chataonica, test forum se ne računaju. Sretno postanje.![]()
Bookmarks