Nije jer je Simpa pre-paid i nema prijenosa broja.Izvorno postao mateob
Da li je netko primjeti da je T-mobile aktivirao uslugu "Obavijest o prijenosu korisničkog broja"? Naime kad se nazove 8888 za mjenjanje favorite brojeva može se pod izbornikom tipke 8 aktivirati i deaktivirati ova usluga. Samo mi nisu jasne neke stvar?
1. Čemu usluga obavijesti ako se još ne može prenositi korisnički broj, ili je ipak to počelo?
2. Da li aktivacija te obavijesti znači da će drugima signalizirati da sam ja promijenio operatera ili da će meni signalizirati da broj koji pozivam je promijenio operatera?
PS. Vjerojatno je Simpi ova usluga stavljena pod SIMPAti&ja izbornik!!!
Nije jer je Simpa pre-paid i nema prijenosa broja.Izvorno postao mateob
Sorry ali niti jedan niti drugi post mi nije jasan. Zašto bi se to odnosilo samo na post paid?
Jer bi to trebala bit jedna od razlika između pretplatnika i korisnika kartice na bonove.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18564
Zadnji uredio sms freak : 16-07-2006 u 00:02
tako je.prijenos ce biti moguc samo za pretplatnike.
Pa dobro jel netko zna zašto je TM uveo biranje ove usluge, ako još nije krenuo Prijenos broja?
PS. Čini mi se da je većina upućenih forumaša na godišnjem odmoru!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18564&page=3Izvorno postao mateob
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Evo piše na www.telekom.hr da su operateri dužni ponuditi tu uslugu do 1. listopada 2006. ovaj put izgleda neće biti odgode. Prebacujem svoj TM broj TeletiniIzvorno postao mateob
![]()
A kako će se prebacivati on sa 6 znamenki.
Pa potpuno isto kao i svi ostali, nevidim gdje bi bilo razlike :bunny:Izvorno postao Denis
bice tu sranja kad krene number portability jer najava "Dobrodosli u Vip" ili "Dobrodosli u Tmobile" vecini nece bit jasna. bit ce onda prituzbi na racun
dobar grah daleko se čuje
Pa u nas je to normalna situacija, navikli smoIzvorno postao KaKaV NeReD
nego hoće li poruka baš tako glasiti kao što si naveo?
Gdje si nasao taj podatak?Izvorno postao zmija
Ima li tko iz Slovenije da potvrdi da li kod njih prepaid korisnici mogu koristiti ovu mogucnost?
Ako mogu samo postpaid onda mozes valja biti samo postpaid kod novog operatera (znaci nece moci VIP-postpaid na Tele2-prepaid)?
Ne bi sttavio sada ruku u vartu, ali nema logike da pretplatnici saamo to mogu. Omogučit će svima koji rade promet, a to su po meni i bonaši.
Pretplatnici su uvijek drazi operateru jer na osnovu njih se mogu raditi planovi ulaganja za sljedeca razdoblja jer se ima minimalna brojka koliko ce love sjesti u kasicu. Prepaid danas moze a sutra nemora vise koristiti broj.Izvorno postao supercom
Po meni bilo bi glupo to omogućit samo pretplatnicima. Ima prepejdaša kojima bi ova opcija bila i te kako interesantna.
po tebi i po meni isto, ali mislim da smo vec nekoliko puta dosli do zakljucka da operateri nisu humanitarne zaklade. Nije bitno dali je korisnicima nesto interesantno nego dali je to isto interesantno operateru. Meni bi isto kao korisniku bilo interesantno da mi Saab svake dvije godine proda novi auto za 275 kuna i to bi im platio u naprijed tjedan dana i obavezao se da cu se vozit u njemu, ali nekako sumnjam da je to Saab-u zanimljivo.Izvorno postao Denis
Priznaj, jer bi ti to omogucio nekome ako imas rizik odljeva korisnika.
Number portability zahtjeva EU stoga je regulator to nametnuo operaterima. da tako nije u europi odnosno da nemamo tenzije ulaska to se nebi ni dogodilo.
EDIT: Ipak ce bit i za Prepaidovce
ne znam, lupio samIzvorno postao jay
![]()
Zadnji uredio Inovator : 05-08-2006 u 00:15
Što sada na kraju, hoće li biti samo za pretplatnike ili i za prepaidovce?Izvorno postao KaKaV NeReD
Slažem se, ali postoji i mogućnost da dobiju nove korisnike jer odeš li sjedne mreže doći ćeš u drugu.Izvorno postao KaKaV NeReD
Bez rizika nema ni profita.
Bookmarks