Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Fotografije za natjecaj - pitanja

1. kakva je situacija kod foto natječaja, smijem li slati fotografije koje sam objavile recimo ovdje na forumu, negdje na blogu ili napravila album/galeriju na netu...? smatra li se i to objavom prijašnjom? ako da, onda vi (koji šaljete fotografije na natječaje) svoje najbolje fotke ne pokazujete nikome dok ima šanse da ih pošaljete na natječaj?

2. neke slike koje sam skinula sa fotića/cda sa slikama s fotića ne mogu obraditi/smanjiti itd. jer se javlja poruka da su podaci samo za čitanje - kako to zaobići? zbunj

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao val
    1. kakva je situacija kod foto natječaja, smijem li slati fotografije koje sam objavile recimo ovdje na forumu, negdje na blogu ili napravila album/galeriju na netu...? smatra li se i to objavom prijašnjom? ako da, onda vi (koji šaljete fotografije na natječaje) svoje najbolje fotke ne pokazujete nikome dok ima šanse da ih pošaljete na natječaj?

2. neke slike koje sam skinula sa fotića/cda sa slikama s fotića ne mogu obraditi/smanjiti itd. jer se javlja poruka da su podaci samo za čitanje - kako to zaobići? zbunj
    Koliko je meni poznato slike ne smiju biti, prije slanja na natjecaj, nigdje javno objavljene. E sad prema mome tumacenju forum je javno mjesto, pa tako i on ulazi u tu kategoriju.

Ako ih imas doma na CD . u ili si ih nekome poslala ili pokazala, to definitivno nije prepreka da ne posaljes te fotografije na natjecaj.

Fotografije se obisno salju, ako su slikane digitalnim foto aparatom, u digitalnome zapisu i razvijene u odredjeni, trazeni format, obicno 13x18, a neki u natjecaju traze i izlozbeni format, dakle 30x40.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tnx! za slanje znam, ali ovo sa forumima, blogom i sl. se može tumačiti na 100 načina, zato upitah za iskustva. pa, fotke onda za sada samo prijateljima.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Par pitanja (vezano za K750i)
    By X-Plosiv in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 02-02-2007, 12:14

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove