Ja sam ti reko, nek instalira ponovno win, jer se i meni to dogodilo, i nisam znao sta da radim, i rusenje winsa mi je pomoglo![]()
Ovako, mom frendu je, kako on kaže, nakon updatea Avasta otkazala konekcija za net. Doduše modem se spoji, ispiše brzinu i pravi se da je uredno spojen (možda i jest). No problem je u tome što se sve aplikacije koje trebaju net (Firefox, ICQ, MSN... baš sve) ne mogu spojiti. Kažu da nije spojen. I rekao je da mu neki programi jave da mu FW i ICS (štogod to bilo) nisu uključeni, no on ih uključiti ne može jer su u Security Centru već "uključeni". Uglavnom, modem se spojio ili "spojio", a niti jedna aplikacija koja treba net ne funkcionira, odnosno ne može se spojiti.
Ima li tko kakvu ideju za riješenje ovog problema? Osim rušenja Windowsa, to svi znamo... Po mogućnosti neku drugu soluciju bih trebao...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ja sam ti reko, nek instalira ponovno win, jer se i meni to dogodilo, i nisam znao sta da radim, i rusenje winsa mi je pomoglo![]()
A šta sam ja napisao? Ako netko ima kakvu ideju OSIM rušenja Windowsa... Misliš da to ne znamo i on i ja? To je najlakši (i najzabavnijiIzvorno postao prpic
) način, no mislim da njemu nije do rušenja Windowsa pa ako itko ima kakvu ideju osim ove rušilačke.
![]()
ne, nikakavo rušenje windowsa, sigurno mu je firewall blokirao izlaz na trusted zone, tj. net. dakle, nek proba isključit ili privremeno disableat firewall, pa proba otvorit firefox, IE, ICQ ili što već.
Ne funkcionira ovo na žalost... Na osnovu errora iz MSNa (nekakav Key Ports error) ja sam malo proguglao i rekao mu par stvari sa jednog sitea što da proba pa ćemo vidjeti je li što uspjelo. Dotad ako tko ima još kakvu ideju neka kaže.Izvorno postao zerobravo
![]()
Ma sigurno firewall, ali mozda je neki virus,itd. Neka iskljuci windowsa firewall pa nek proba.
Mozda je i do nekoga programa, npr. ja sam neki dan instalirao net limiter i zablokirao mi konekciju modema sa mreznom.
Problem je što on ima 56k modem... Tu nema mrežne ni ničega. A modem se SPOJI. Windows firewall je ugašen i ne može ga niti upaliti. Ostale firewalle je pokušao ugasiti, ali niti to ne pomaže... E sad ima li to veze ili je samo slučajnost kaže da mu se to događa nakon updatea Avasta. Ne znam moram vidjeti je li što uspio sa onime što sam ja našao pa javim kako je prošlo...Izvorno postao M.M.
Ajd napravi iznova konekciju...
zbog takve banalne softverske stvari zezat se sa reinstalacijom windowsa?Izvorno postao prpic
de nemojte molim vas.
nek makne taj firewall , sve antivirusne gluposti i cak ne uninstalira modem pa ga opet instalira.
nemoze nastetit .
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Ljudi hvala na trudu, ali ništa nije pomoglo. Napravio sam system restore pa mi je riješilo nekoliko problema, ali taj s konekcijom nije. Pročitao sam sve svoje entere i pronašao program SUPERAntiSpyware Free Edition. U njemu ima opcija repari. Sve sam reparirao što sam mogao. Izgleda je zablokirao windows firewall, jer nakon svega sam pritisnuo na "Change Windows Firewall settings", prebacio to na on, pojavio se lokot koji prikazuje da je veza osigurana. Restartirao sam komp i nakon toga se pojavio moj stari problem koji sam jedva dočekao. Bez pitanja se želio spojiti na net. Isključio to i počeo se spajati, kao uvijek pojavi se gore 21.6kbps pritisnem connect na ICQ i ne javlja error. Samo me još muči taj problem s tom konekcijom, ali to ćemo nastaviti tamo gdje sam već napravio temu. Hvala svima na trudu. Posebna zahvala DJ DeVeloxu! Ova tema je sada![]()
Hvala!
a lijepo sam rekao....Izvorno postao zerobravo
![]()
Pa i ja sam mu rekao da mora biti do firewalla... Samo on je pogasio sve 3rd party firewalle, a zaboravio ovaj u Winsima, očito.Izvorno postao zerobravo
Ma neka je bar riješio.
![]()
Bookmarks