prvo probaj promjenit naslov u konkretan problem sa dotičnom motorolom, inače ova tema bi ti mogla završit u smeću zbog dotičnih pravila, a nadam se da to ne bi htio.Izvorno postao ivica1965
imam motorolu L6 i USB kabel od digitalca koji paše na motorolu.
naime problem je u tome, kada ju priključim na taj USB kabel u donjem desnom kutu mi napiše "Motorola Phone L6" i traži me drivere.
ja sam našao i skinuo drivere s interneta ali nemogu i dalje instalirati mobitel (vodi mi se kao nepoznati uređaj etc.)![]()
molim vas da mi kažete kako da to instaliram.
Pozdrav!
Zadnji uredio ivica1965 : 17-08-2006 u 14:50
prvo probaj promjenit naslov u konkretan problem sa dotičnom motorolom, inače ova tema bi ti mogla završit u smeću zbog dotičnih pravila, a nadam se da to ne bi htio.Izvorno postao ivica1965
Motorola SuperThread Imaš sve objašnjeno i samo polako!Izvorno postao ivica1965
Evo, rekao ti je filiponja sve
Ja samo da ti natuknem da ti treba p2kdrivers ito je to...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Imam isti problem jel bi mi mogli stavit određeni link sta trebam downloadat, koji mobile phone tools ili slicno, vec par dana na internetu trazim software al ne mogu nista naci.Izvorno postao ivica1965
HVALA UNAPRIJED
Ništa lakše! Evo da te usmjerim! MOTOROLA SUPERTHREADIzvorno postao motorolal6
To se odnosi i na tvoju motorolu tj. odnosi se na skoro sve motorole!
E nemoj se ljutit al ja tam nis ne kuzim, mozes mi malo pojednostavnitIzvorno postao fliponja
Inače, trebao si dobiti uz L6 oriđiđi kabel i cd, kao što sam ja dobila za V3Izvorno postao ivica1965
E al nisam kabel imam od fotica, jel moze netko pomocIzvorno postao Baby_Blue
1. skini si drivere za motorolu: LinkIzvorno postao motorolal6
2. PST : Link
Ovo ti je za sada početak da prvo spojiš mob-comp!
Pri instaliranju PST-a on te traži da instaliraš drivere po redu kako ih da! Kad te zatraži prvi nemoj ga slati da automatski traži nego ga manualno pošalji na ono mjesto gdje ti je instaliran PST. npr. C:/ Program Files-PST i tako svaki put kad te traži drivere!
Kad to napraviš onda se ponovo javi i vidječemo kaj dalje!
Izvorno postao Baby_Blue
V3 i L6 je potpuno drukčija stvar. Sa L6 ne dobiješ ni kabel, a kamoli CD.
Oboje sam skinuo, i instalirao PST sta dalje trebaIzvorno postao fliponja
P.S. Ne kuzim nis u PST programu
Radi drugog razloga sam ti rekao da ga instaliraš ali o tome bumo poslje! Sad skini sa BlueDevilove stranice P2K tools v0.8.6.406 pa reci jel ti program prepoznaje mob i kaj u stvari misliš raditi! A kaj se tiče Motorola Phone Toolsa odgovorio sam ti u postu gdje si zatražio link za njega!Izvorno postao motorolal6
ne prepoznaje mobitel, ja si mislim slat slike i mp3 s kompa na mobIzvorno postao fliponja
instalirao sam i mobile tools i opet nistaIzvorno postao motorolal6
Zanima me jedna stvarčica..
Da li je za moto L6 stvarno potrebno skidati Mobile Tools verzije 4.x.x ? Tražeći sam naletio na taj podatak, ali se spominje da može i 3.x.x + update preko neta (koji je navodno velik nekoliko 10aka MB).
Drugo, skinuo sam p2k drivere neznam koje, instalirao ih i dobio sam "Motorola USB Modem".. Mislim da je to ok, treba mi još soft za multimediju.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jel isti programi trebaju i za moto L7?
Izvorno postao Flegmaa
Da, za sve motorole su isti driveri i isti postupak instaliranja njih.
ok,instalirao sam p2k drivere i spojio mob na komp..
naravno sve prepoznato i mob radi(puni se prek kompa)..sad nadalje..
skidao sam par programa za slanje/skidanje multimedije sa moba na komp i obratno..
i jedini koji mi radi(cita sd karticu) je P2kCommander-V3.2.2 ..
al sad..neki put mi hoce poslat pismu na mob a neki put nece cijelu..
znaci..sa moba na komp ide sve normalno..al sa kompa na mob..jednostavno dode do nekih 90% i jednostavno prekine slanje i napise "cmd:volume size fail" .. i onda kad sviram pismu ne bude cijela nego fali taj zadnji dio..
jel netko zna do cega je to?
i jel postoji kakvi drugi tool sa kojim to mogu raditi?
Probaj sa MOTOROLA PHONE TOOLS...ili P2K Tools...Izvorno postao Flegmaa
![]()
Bookmarks