ovisi, koga zoves najcesce... na kojoj mrezi su ti prijatelji..i te stvari...
ja osobno imam vip.start, i super sam zadovoljan.... no, ovisi o tome koga zoves, jeli to vise osoba, ili samo jednu...
opisi malo situaciju...![]()
Ovako... Želio bih prijeći na neku tarifu ali sam u nedoumici. Najprije želim naglasiti da bih odmah uzeo i mobilni telefon tak da tele2 otpada budući da u svojoj ponudi mobitela nema ništa zadovoljavajuće za mene (mislim nema w810i)... i sad, ne znam da li da prijeđem na tarifu 60 (T-Mobile) ili VIP.start0. Šta mi VI predlažete?
hvala
ovisi, koga zoves najcesce... na kojoj mrezi su ti prijatelji..i te stvari...
ja osobno imam vip.start, i super sam zadovoljan.... no, ovisi o tome koga zoves, jeli to vise osoba, ili samo jednu...
opisi malo situaciju...![]()
pa dobro bi mi došao 1 vip.friend broj za najfrenda budući da ga češće zovem a on je na vip-u. Kod vipa mi se ne sviđa to što je mjesečna pretplata fiksirana samo na pozive unutar vip mreže što znači da se sms prema svim a tako i prema vipu posebno naplačuje.. kao što i sam znaš vjerojatno... inače su mi svi frendovi na t-mobile-u...
ajd pokusaj stavit u postotak: koliko zoves t-com, vip i ostale mreze...
pa teško je ocijenit budući da najviše pišem sms al ak već moram onda je 80% (t-mobile) - 20%(vip)
onda mislim da je t-mobile pravi izbor, uzmi si jos unlimited opciju, to ti preporucujem...
iako bas ne podrzavam taj monopol...
ok.. al vidjet ću još.. tnx
okej, ti vidi jos, pa javi sta si odlucio!
Zadnji uredio Inovator : 31-07-2006 u 00:03
imas izbor za tri operatera, i planiras izabrat najskupljeg???
ako s tim frendom pricas cesce, onda definitivno vip ili tele2....ovisi i o tome na kojoj mrezi ti je frend....a uostalom, iako ces ustedit sad na mobitelu, sigurno ces jako lose proc na mj. racunu....
da al svi (skoro) svi su mi frendovi na t-mobile-u što znači da ću opet jeftinije proći nego da zovem s npr. vip-a t-mobile i sl. a o cijenama bi se dalo pričati...
pa i sad sam na t-mobileu (simpa) znači tarifom ću dobit jeftinije pozive i poruke a još mogu iskoristiti i "unlimited" i "7 favourites brojeva"... tarifom ću samo bolje kontrolirat mjesečnu potrošnju dok npr. u vipu mjesečnu pretplatu mogu potrošit samo na pozive unutar vip mreže..
Neki će reći pa imaš tu i vip.friend broj za neogranićeno telefoniranje al sve je to relativno.. hoću reći da u vipu ak uzmem vip.start0 tarifu uz 50kn pretplate imao bih još min. 50kn na sms i pozive prema drugim mrežama što mi se nimalo ne sviđa zato što mi je onda nikad ne znam koliko ću otprilike mjesečno potrošit...
nemislim na to, pogledaj poruke
...lopovi...Izvorno postao blue_soul
Seriously?
Ako imas sve na 098 (099) onda mislim da je T-mobile bolji izbor, ako zoves sve mreze (kao ja) onda uzmi Tele2. Ali po tom sto si pisao mislim da nikako ne uzmes VIP, t-mobile ti je puno bolji izbor, prvo zbog toga sto pretplatu trosis na pozive i sms prema SVIM mrezama.
ma, bez obzira sto ostali kazu, uzmi ti VIP...
Ako često putuješ u Herceg Novi (a ne znam zašto bi) uzmi 098 jer je na Prevlaci bazna stanica koja "dobacuje" do navedenog mjesta, pa ne moraš u roaming (za razliku od VIP-a) !!!
Provjereno !
Nije ovo za mene ...
hehehe...ok anyway...![]()
Bookmarks