evo kupio sam d900, dali mi mozete reći kako da najlakše ubacmim mp3 u aparat i ovaj ulaz na njemu za karticu , dali mi mozete reci koju karticu moram nabaviti da ubacujem sa nje podatke u aparat . hvala
evo kupio sam d900, dali mi mozete reći kako da najlakše ubacmim mp3 u aparat i ovaj ulaz na njemu za karticu , dali mi mozete reci koju karticu moram nabaviti da ubacujem sa nje podatke u aparat . hvala
Zadnji uredio Spamer : 29-07-2006 u 04:14
MicroSD (TFlash), možeš putem bluetootha ili ako imaš čitač kartice pa ga spojiš na komp i samo prebaciš gore..
Gdi si ga nabavio i koja je cijena i dojmovi?
Izvorno postao error
sorry krivo sam napisao , uzeo sam e900, dosao me 2300kn , za njega me zanima kako da najlakše ubacim mp3 ..i daj mi reci dali je osim kamere d900 bolji od e900, meni su fora ovi tach-screen bodunići, iako je kamera nesto slabija....
A u principu D - serija je uvijek bila ono, poslovna klasa a E više onak šminkerska.Izvorno postao Spamer
D900 ti je malo veći, quad band mobitel je, 64 kanalne melodije i napravno kamera, uglavnom sitnice..jedino moram čekati još mobile review da se vidi koliko je zapravo razlika
Ma dobar je D900 samo što nema ništa revolucionarno naspram D600... jedino je dizajni puno bolji...ostalo je sve isto...
Možda ima vibru i melodiju u isto vrijeme :bunny:
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja se mislim kupiti jedan od ta dva phona,
jel ima negdje D900.
E sam našao na 10 mista,
Ne kupujem ništa više.
Neka meni samo rješi poruku za melodiju i ja ću biti zadovoljan s d900 i neka vrate ono sejvanje poruka pri slanju, povećaju memoriju poruka na 500Izvorno postao Symbian FAN
i moj je
i nek stave da svira mjuza u pozadini i da se može pisati poruke i slično...zadržat ću ga za dugo vrijeme
Zadnji uredio therrlu : 07-08-2006 u 14:06
Bookmarks