Odlican procesor, predugo trajanje baterije i CF utor u koji bacis Wifi ako ti toliko treba. Ali dosta je glomazan i IMHO ruzan. Prodajes mozda 1950?
se isplati mjenjati jer meni ovaj Wlan ničemu ne služi, jer nemogu surfati ko čovjek..
i koje su prednosti ovog Asusa..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Odlican procesor, predugo trajanje baterije i CF utor u koji bacis Wifi ako ti toliko treba. Ali dosta je glomazan i IMHO ruzan. Prodajes mozda 1950?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
preko PM za ponude i ostalo..
kažeš mi još neke razlike zašto A620..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
To je u principu to. A620BT je oldschool PDA napravljen kako spada, sa dobrim procesorom, ugradenim BT-om i prilicno dugim trajanjem baterije. U odnosu na 1950 neces mnogo propustiti, jedino WM 5.0 i ugradeni wifi za koji si vec rekao da ti ne treba.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mislim, toliko se trebam mučiti da namjestim taj WiFi kad mogu isto i sa Blututom..
tip je zainteresiran za zamjenu, i jel ide u njega onaj microdrive..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Ide microdrive, a sa BT-om ces se fino na*ebati. Wifi je puno udobniji za to, narocito ako si sve fino postimas.
www.gadgethive.com
odustao sam radi:
- nema SD utor
- ružan je (vidi sliku:)
- i nema Wlan
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Rekao si da ti wlan ne treba, a sto ce ti SD utor ako imas CF?
www.gadgethive.com
jer imam karticu od 1GB, pa da bezveze ne propadne..
a Wlan, neznam šta sa njim, jer sa ovim 1950 imam samo probleme sa postavljanjem routera i tih svih sranja..
i kad gledam filmove mi šteka, jer ima memory leek..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
CF kartice su puno jeftinije od SD. Meni je u principu svejednu, niti u dzep niti iz njega, ali da sam na tvom mjestu uzeo bi A620BT.
Zapravo ne biali zato sto mi treba sto manji PDA sa wlanom. Kad bi imao A620BT kupio bi si wifi karticu, ali bi onda opet bio prevelik.
www.gadgethive.com
Bookmarks