Kolko ja znam niti jedna motorola to nemože. U biti neznam dali zo može bilo koji drugi mob.Izvorno postao Hawk
Da li je to moguće? Upiknem ga u komp (mob je postavljen da bude Data/Fax) i počne instalaciju (New Hardware found) ali nemože naći drivere.
Treba mi da na komp spojim Samsung D500 putem plavog zuba...
Kolko ja znam niti jedna motorola to nemože. U biti neznam dali zo može bilo koji drugi mob.Izvorno postao Hawk
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
to se ne moze, jedino da imas neku aplikaciju posebnu za to.. ali ne vjerujem da to mozes...
jedino da ti taj program za bt prepozna mob kao bt![]()
Mislim da nebi ni tako. nešto je netko spominjo da motorole nemaju bt otvoren za upravljanje s javom, a ak nemogu s javom, mislim da nebi ni s nečim drugim iz kompa ili sl. Koliko sam skužijo da firmver to jednostavno nemože.
Mislim da je inovator kompetetniji za stručno to objasnit. On ferovac, ja kemičar pa eto![]()
@Hawk mozes malo detaljnije pojasniti sta ti tu pokusavas da uradis?Neznam za druge ali meni nije nimalo jasno sta si to smislio da izvedes.
zeli da mu njegova motorola glumi bt za komp
Sumnjam da buš tak nekaj izvel.
Meni je pak interesantno na E720 (valjda i ostali modeli), kopanje po tuđoj memoriji prek BT-a
Uostalom kaj nije jednostavnije pljunut 100kn za bt?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
lol,a ako nije tajna mozes li da kazes u koju svrhu ti tako nesto treba?Mozda moze nesto mnogo jednostavnije da se uradi...
Može prebacivat na mob prego bluetootha pa onda skidat s njega prek kabla. Al da motorola glumi bluetooth adapter, nema šanse. Ak ima nek mi netko kaže kak, čsto da probam.
Kao sto sam rekao,hocu frendov Samsung D500 spojiti pomocu bluetooth-a na komp bez adaptera(dakle,preko moje Motorole)
Pošalji to što želiš sebi na mob sa usb-om pa njemu prebaci plavim zubom
Al yeiga, radi se o Java aplikaciji a koliko sam uspjel pročačkati mobitel nisam uspjel pronaći opciju slanja Java aplikacija...
Izvorno postao Hawk
E to se ja mislim ne može, nešto se govorilo, ali samo za neke modele.
Nista onda od toga,mozes da zaboravis...Izvorno postao Hawk
a da probaš tu aplikaciju naći na netu ?? ???![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
DOH! Sa neta sam ju i skinul! Budem probal pronaci nekaj na WAPu.
Tx!
Bookmarks