ajde da vidim prednosti i mane jednog i drugoga...
ajde da vidim prednosti i mane jednog i drugoga...
i ja se sad razmisljam o 6131. Mane K750su dobro poznate, joystick, dok mu je prednost autofocus i 2 Mpx kamera. Za 6131 me malo muci onaj mehanizam za otvaranje i klimanje poklopca, nadams se da se nece pokvariti ili rasklimati. I sto ima samo 10 mb memorije, ali su kartice dosta jeftine. A vjerovatno cu ga uzeti kad se vratim s mora, zato sto nije toliko skup (u oglasnicima vec oko 1600 kn) a evo i usporedbe:
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=975&b=671&c=
iPhone 5s 16 GB
k750 + : autofocus, 2MPx kamera, dobar soft, dobra baterija
- : joystick, izrada (zna zaškripati), skupe memoriske kartice
6131 + : jeftine memo kartice, displey, novi S40 softver, cijena
- : baterija, izrada (možda se klima), prijenos podataka većih od interne memorije (na 6280 je to riješeno tako da odma sprema na memo karticu, neznam da li je tako i kod 6131)
E sad, sve ovisi da li ti se više viđa preklopni ili candybar, Nokia ili SonyEricsson...
Ja bi uzeo 6131...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
neki kazu da se klima, neki ne.Izvorno postao Ico86
mislim da preko kabla da se bira kud ce se stavljati, a BT salje direktno u mem telefonaIzvorno postao Ico86
nikad mi se nisu svidali preklopni, a ovaj mi se bas dopao, tako da razmisljam dosta da ga kupimIzvorno postao Ico86
![]()
iPhone 5s 16 GB
Da, ali 6280 ima mogućnost kada primaš neki podatak preko BT-a, da ga sprema na memo karticu ako je veći od lobodne memorije u telefonu... Ako šalješ preko kabla, onda možeš birati, ili interna memorija ili memorijska kartica...Izvorno postao imatic
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
k750 je vec isfuran do bola zato moj glas ide njoki
Bookmarks