Primjetili su ovi koji su na tele2, oni stalno imaju takvih problema.![]()
zadnjih nekoliko dana imam problema s pozivima na T-mobile: svako malo je netko nedostupan.![]()
s drugim mrežama nemam problema.
jel još netko to primijetio?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Primjetili su ovi koji su na tele2, oni stalno imaju takvih problema.![]()
Moguce da su neki korisnici u podrucju gdje su kapaciteti pretrpani zbog turista, pogotovo se to moglo dogodit ovog vikenda. Nista cudno za bilo koju mrezu.
možda je stvar u turistima, imaš pravo. samo do sad nisam imala takvih problema pa mi je čudno...Izvorno postao JBT
![]()
.
e nije tako... imam tele 2 i nikad problema... a ja znam da t-mobile sere već duže vrijeme...Izvorno postao konan1
Seriously?
Najvjerovatnije zbog opcije unlimited i brojnih turista na Jadranu.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Da, sve to moze peopteretit mrezu tako da me i ne cudi, dogadja se to.
znam da nije čudno da je mreža preopterećena, ali mi je ovo prvo ljeto da imam takav problem s T-mobile-om.
dosad je sve normalno funkcioniralo...
.
ja sam na moru(zadar) imao malih problema sa preopterecenjem vip mreze.
nekako to mogu lakše shvatiti nego t-mobile, jer oni imaju svoje korisnike+tele2+tomato+turiste.Izvorno postao zmija
![]()
.
t-mobile je poznat po slampavosti.meni su tri dana rijesavali problem sa ADSL-om,tako da me i ovo ne cudi da u turisticku sezonu ulaze nepripremljeni.
radije ne bih ulazila u to...meni su fixnu liniju popravljali 9 dana! za poludit. a sitnice da i ne spominjem.![]()
.
meni se jucer mobitel malo blesiro , kao nije mogo nac mrezu , buduci da je pokraj linije cujem onaj zvuk kao kad dolazi poruka , lai nista se ne dogada.
resetiram ga , i onak nade mrezu nekak , al ima samo 1 crticu.
sad sve sljaka, signal je pun![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
tomato je vipnetov tako da nije "+tomato".Izvorno postao nijala
t-mobile je poznat po slampavosti.meni su tri dana rijesavali problem sa ADSL-om,tako da me i ovo ne cudi da u turisticku sezonu ulaze nepripremljeni.T-Mobile nema veze ni s adslom ni s fiksnom on je zasebna pravna osoba, mješate s T-Com.radije ne bih ulazila u to...meni su fixnu liniju popravljali 9 dana! za poludit. a sitnice da i ne spominjem.
znam da je vipnetov, zato sam to i napisala, jer uz korisnike samog vip-a imaju i korisnike tomata kao dodatno opterećenje.Izvorno postao jay
jer netko može imati i vip i tomato karticu koju koristi pa je na taj način i duplo opterećenje za mrežu.
.
Ček, a netko može imati dvije vip kartice koje koristi i što onda nije duplo opterećenjeIzvorno postao nijala
tink bifor ju spik
ne, nisam to ni rekla, već da uz vipnetove postoje i tomatove.Izvorno postao jay
pa sad imala osoba 1 vipnet i 5 tomato ili 5 vipnet i 1 tomato karticu, svejedno je. svaka kartica koja se koristi je dodatno opterecenje, zar ne?
p.s. to što sam napisala gore da netko može imati i vip i tomatu karticu je samo zato što pretpostavljam da većina ljudi koji imaju više kartica, imaju karticu od svakog operatera, a ne hrpu od istog...
Zadnji uredio nijala : 23-07-2006 u 18:34
.
Zašt? Pa t-mobile (+ turisti) i vip (+ turisti, tele2 i tomato) imaju otprilike sličan broj korisnika...Izvorno postao nijala
tako je.t-mobile ima vise korisnika od vip-a i tomata zajedno.
Zna se dogoditi i jednoj i drugoj mreži da malo "štekaju".
A zavisi i o mobu.
Kolega ima se-t-610 a ja w-810 na tele-2,ja imam full signal a on jedva crtcu dvije a mobiteli jedan do drugoga.
I feel the need -the need for speed!!!!!
Vrlo lako može biti da su spojeni na različite bazne stanice iako su jedan do drugog.Izvorno postao ledeni
Bookmarks