a mozda je istina.Imao sam D600 ali ni on nije imao sat u mirovanju![]()
Da li je moguće da je ovaj super model stvarno toliko štedljiv sa energijom da u stand by modu ima potpuno crni ekran i ne prikazuje sat niti bilo što drugo ???.
Ako bilo tko ima kakava iskustva molim da se javi jer ne mogu vjerovati da tako praktična i jednostavna funkcija nije predviđena.
a mozda je istina.Imao sam D600 ali ni on nije imao sat u mirovanju![]()
Pokusaj pritisnuti sekundu-dvije jednu od bocno postavljenih tipki za regulaciju glasnoće. To mislim da vrijedi i za D600.
Kod mene na D820 to funkcionira, premda je isto cijelo vrijeme ekran crn.
jel ne bi bilo lakse da je sat stalno prisutan u mirovanju?!
Eto ali nije.Izvorno postao zmija
Uostalom ovako ti i malo više štedi bateriju![]()
znam,ali npr. na e730 na vanjskom zaslonu je stalno prisutan sat.
On nije klizni...
Nema i gotovo...kao ni D600, D900...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nije do toga jel je klizni ili nije vec kolika mu je potrosnja ekrana,Izvorno postao Symbian FAN
za d600 je radjen poseban ekran koji je bio u trenutku izbacivanja najbolji na trzistu... a to je imalo za rezultat malo povecu potrosnju struje...
i zati nema nepotrebnog svijetljenja ekrana.
Pa daj malo drugačije pogledaj... slide ima samo jedan display i onaj najveći pa bi bilo glupo da se koristi takav cijeli display za par brojki...zato ne radi (i zato jer su posebno kvalitetno napravljeni bla bla) Da je preklopni ima bi izvana manji display lošije kvalitete koji maksimalno štedi dok emitira brojke i slova...Izvorno postao tomislavrast
![]()
Da li je moguće da je ovaj super model stvarno toliko štedljiv sa energijom da u stand by modu ima potpuno crni ekran i ne prikazuje sat niti bilo što drugo ???.
Ako bilo tko ima kakava iskustva molim da se javi jer ne mogu vjerovati da tako praktična i jednostavna funkcija nije predviđena.[/QUOTE]
14.09.
Eto, niti na ovom mjestu koje vrijedi za najbolje na netu u vezi mobitela, nisam dobio suvisli odgovor. Može li biti da vodafone ugrađuje svoj softwer koji nije identičan original samsungovom ?![]()
Alooo... pa čitaj N E M O Ž E Š .Izvorno postao Symbian FAN
Nema veze vodafone ili nevodafone. Nije mogao ni D600 pa sam se naviknuo. Ako želiš vidjet koliko je sati stisni sa strane onu tipku za pojačavat zvuk i drži par sekundi i upalit će ti se sat na par sekundi.
btw: mobitel nije primarno namijenjen kao sat
Pritisni tipku "OK" i onda ce ti mob na kratko ukljuciti ekran te ces vidjeti i sat. Nakon par sekundi se gasi i opet je crn.Izvorno postao Symbian FAN
Izvorno postao sfreak
lol, imao si ga a nisi ni znao ccccc:bunny:
Bookmarks