Nazalost, istekla mi je Simpa sim kartica prije dva dana. Ne mogu je vise obnoviti, sta da radim?
Nazalost, istekla mi je Simpa sim kartica prije dva dana. Ne mogu je vise obnoviti, sta da radim?
Imaš dvije mogućnosti. Prva je da ju baciš i kupiš drugu, a druga je da odeš do HT centra i pitaš ih da li ti mogu pomoć. Prije nego kreneš vježbaj klečanje i očajničku facu, moglo bi koristiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
može ti ostat isti broj, ali moraš dat 100 kn i prec na pretplatu
..evo ti izvorno iz simpe:
Ako ti je SIM kartica izgubljena ili ukradena, nije moguće dobiti zamjensku Simpa SIM karticu i zadržati korisnički broj, već, ako imaš točan PUK1 izgubljene ili ukradene kartice, možeš postati Cronet pretplatnik i zadržati svoj korisnički broj.
Cijena zamijene Simpa SIM kartice je 122 kn.
Pa ti kažeš da si izgubio karticu i odeš na pretplatu. Neznam, možda ima i neki drugi način.
Ma sjajno...
Znaci, put smecu...
hvala
a probaj im nekaj zmuljat kak je sljaka rekao. Reci da se bas ne kuzis u mobitele.......muljaj
...kako misliš istekla...
Ako je vrijeme trajanja računa onda samo kupi novi bon i nazovi službu za korisnike (0981520) te će ti oni izvršiti nadoplatu tj. produženje - u biti najbolje će biti da nazoveš 0981520 te će oni provjeriti o čemu je riječ pa će ti reći što činiti...
Inače na Simpi poslije isteka računa imaš 90+180 dana za ponovnu aktivaciju tj. nadoplatu...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ajd probat cu, jer mi je bilo reklo da ako ne obnovim bon u roku od 3 dana, kartica ce mi postat nevazeca
...za pozivanje s nje...
Probaj se nazvati na broj pa ako zvoni kupi bon i nadoplati se preko izbornika i to je to...
Ja to ne kužim.
Kaj nisi mogo kupit bon od 50 kuna dosad?
E bože....
Zašto ljudi nikad ne čitaju upustva i vodiče za nove korisnike?
Zato jer mi je kartica zadnjih 6mj. stajala u novcaniku...
a ti mi nemoj pricat o uputstvima, jer imam mobitel vec 9 godina.
Al vidim da tih 9 godina nije pomoglo jer ti se je uspjela SIM kartica zblokiratiPoslao: Cykke
a ti mi nemoj pricat o uputstvima, jer imam mobitel vec 9 godina.
No ipak, uputstva za prepaid SIM karticu si baš i mogo pročitat...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...i na kraju što se desilo s nadoplatom...
Imam 2 kartice...
Vip, koji koristim, a ovu karticu sam dobio od frenda jer se njemu rasturio mob, pa je onda presao na Vip. I od tada mi je stajala u novcaniku, totalo zaboravio na nju.
...evo i mene...
![]()
Bookmarks