ja samo znam da će s godinama svi pojeftiniti jer će se uvijek natjecati ko će biti jeftiniji... Što je jako dobro... konkurencije ima... nema šta...
Evo, gledam, Simpa ima unlimited za 20 ili 25kn mjesečno mukte razgovore s dva milijuna korisnika, Tele2 ionako ima niske cijene razgovora unutar mreže, jedino je Vip ostavio razgovore unutar mreže 1,22kn (ispravite me ako griješim). E, da i masno naplačuje mjesečnu cifru prema JEDNOM broju koja je veća od T-Mobileove unlimited sa svim brojevima iz te mreže.
Sad, WTF?![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja samo znam da će s godinama svi pojeftiniti jer će se uvijek natjecati ko će biti jeftiniji... Što je jako dobro... konkurencije ima... nema šta...
Seriously?
odmah po objavi unlimited opcije zvao sam vip službu za korisnike i pitao imaju li kakvu tarifu kao odgovor na simpa unlimited ili je barem u planu,frajer je rekao da za ubuduće nema informacija i jedino što imaju je besplatni razgovori prema friends broju i još se začudio tj. mislio je da je krivo čuo kad sam mu rekao za simpa unlimited tarifu i cijenu poziva od 0,25kn - to je bilo prvi ili drugi dan,valjda su ih kasnije šefovi obavijestili da konkurencija ima unlimited opciju pa da se ne čude![]()
Ako netko sazna nekaj po tom pitanju tj. da će vip uvest nešto novo neka kaže, ja ne vidim razloga više da koristim njihovu mrežu jer i broj mogu zadržat po novom ako i prijeđem na npr. tele2, jedino kaj ću ipak pričekat - možda se prenu iz zimskog sna(teško jer zima upravo dolazi) pa pruže korisnicima nešto od onoga što nude konkurenti.
Evo zašto je teško dobit službu za korisnike.Izvorno postao blueled
![]()
Budete li ljudi i dalje zvali zbog ovakvih nebuloza, odnodno pitanja za koja unaprijed znate da nemaju odgovor, barem ne tu tom trenutku, moglo bi se čekanje na SZK otegnut na cijeli dan![]()
pa gdje bi to doslo kad bi SZK svakom korisniku objavljivala svoje planove.![]()
ja sam im mail poslo i rekli su mi da imam friends broj besplatno i poruke u pretplati za 10 lipa+30kn i vip opciju 50kn i opciju fiksnu za 30 kn i da je to konkurentno s ostalim operaterima. dabogda im osli svi korisnici a i ja skupa s njima. i da ako sam nezadovoljan da predem u tomato, ne kazu u drugu mrezu nego odma spomenu tomato.
Čemu ljutnja? Lijepo uzmi svoj broj i prijeđi u drugu mrežu.
ma na vipu sam ali i na teletu. vip mi je za curu 0kn a tele za sve(vruca tarifa). ali bilo bi posteno da i vip spusti cijene jer i t-mobile ima potive prema fejvorit brojevima za 99 lipa. a i cekam mozda se smiluju pa korisnicima koji su malo duze na vipu daju neki popust na novi mob..
Zadnji uredio pero1985 : 18-10-2006 u 17:25
Pa vip ti je spustio cijene, plati 50kn i imaš 10 lipa unutar mreže. :bunny:Izvorno postao pero1985
e ako je to spusteno onda su se stvarno pretrgli.
Ček,ček, jel to istina? 10 lipa unutar mreže? Vrijedi li to za Vipme ili samo za pretplatu? A jopet, to mi nije baš konkurentski prema ostale 2 mreže.Izvorno postao ojpi
Ne znam, možda i migriram iz Vipneta.![]()
U Mobisu!
samo za pretplatnike
Eto ga na!Izvorno postao Drug Mile
Pretplatu kod Vipa ne uzimam niti da me izdrogiraju, a gledam ponude mobova kod T-Mobilea, i mogu kazati da se kod njih isplati uzeti postpaid jer dobiješ i bijesan mob za sitno love, a pošto imam Simpa karticu, pretplatu ne bih niti koristio.
In dubio...
U Mobisu!
ako nisi zadovoljan promijeni opetare, sad barem nemate nikakve isprike..
neznam koja to konkurencija daje 10 lipa po poruci i 10 lipa prema fiksnim????
a i pretplate su sada takve da se moze iskoristiti sav iznos na pozive i razgovore, tako da se bas i nema previse razloga ostajati na prepaidu
Osim na Tele2... Jedino je kod njih isplativije biti na prepaidu...
smatram da je vip dosta konkurentan, ali dobro,Izvorno postao coma_zgb
Izvorno postao coma_zgb
pa opet je bolji t-mobile jer je unlimited 25kn a u vipu 50 kn za potiv po 10lipa a i za 25kn dobijes 250 poruka,a u vipu das 30 da ti poruke budu 10lipa
Gledaj to ovako, najmanja pretplata na vipu je 50kn, dodaj tome 50kn za vip i 30kn za fiksnu i to je onda isto ko da vip ponudi model 130 u kojem je pretplata 130kn od koje možeš samo 50kn potrošiti na razgovore. Istina je da onda imaš 10 lipa prema fiksnoj i vipu ali opet je to način kao što je prije bilo da daš neku mjesečnu cifru, a ne možeš je potrošiti na razgovore.Izvorno postao coma_zgb
Da, samo je ovo kod t-mobilea akcija, a ovo kod vipa je vjerojatno trajno.Izvorno postao pero1985
Zadnji uredio Inovator : 20-10-2006 u 01:24
Ma to ovisi, T-Mobile ti je dobar ako se znaš kontrolirati. Nažalost većina ljudi će zvati kada treba i kada ne treba jer kao poziv je „samo“ 25 lipa, ali nakupi se toga, zove se bezveze zato što je „besplatno“. Razmišljao sam i ja o tome da pređem na taj model, ali to ne bi završilo dobro jer se ne bi znao kontrolirati pošto je kao besplatno. Uostalom i ne zovem tako često. Mislim da je Vip dao konkurentnu ponudu i da svatko za sebe treba vidjeti koliko ima discipline. Vip ne daje besplatne razgovore, ali daje minutu za 10 lipa, a ruku na srce, razgovor u prosjeku i traje 2 i pol minute, tako da to opet dođe na onih 25 lipa, kao na T-Mobile, samo što na Vipu znaš da nije besplatno i zvat ćeš stvarno kad treba a na T-Mobile ćeš zvati i kada ne treba, što se naravno sumira.
Trenutno sam zadovoljan stanjem na Vipu. Uzeo sam si model 50 uz opciju sms. Mjesečno šaljem oko 600 poruka što me na vipu košta 60 kuna, na t mobile bi to bilu čak uz njihovu verziju opcije sms oko 122 kn plus 25 kn za onih ostalih 250 smsa.
Mislim da vip ima trenutno najbolju ponudu za mladu populaciju koja preferira poruke i veći dio komunikacije preko njih vrši.
Dakle zaključak, vip nudi u potpunosti konkurentne cijene, samo što je T-Mobile prividno jeftiniji.
joj nemoj te me nasmijavati.
t-shit vam nudi "besplatne" razgovore uz naknadu od 25 lipa po uspotavi poziva (a za to u vipu vec pricati 2,5 min, a tako i tako se vecina razgovora obazi unutar tog vremena). recimo zovem frenda da samo nesto potvrdim nabrzaka i lopivi mi uzmu 25 lipa za to, a u vipu to platim 5 lipa.
+ imas friends broj koji zoves besplatno bez ikakvih naknada ili nadoplacivanja.
dakle, uzmes tarifu 50 + opcija 10 lipa unutar vip mreze + opcija poruke.
da pricas sat vremena unutar mreze platis 6kn, da posljes 100 poruka, platis 10kn. + besplatan broj.
i sad recito da to nije konkurentno. jaebo vas t-mobile, sve seru po njemu al ga svi koriste.
Sve je to super unutar mreže, ali kad trebaš nazvati izvan mreže, e onda više nije 5 lipa...Izvorno postao SrKi
Zaboravljate i da je razlika sto t-mobile "besplatne" pozive nudi u pospeidu i u prepeidu a vip svoju obciju u pospeidu.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
pa da prema drugim mrezama je 2.40kn a u t-mobileu 99 lipa ako ti je fejvorit broj. a opet ti je i lakse kad ti uzmu 25kn nego 50 ko u vipu. ovo za poruke ajd kad se bolje pogleda vise se isplati na vipu.
nema tu gledanja lakse je kada uzmu 25 nego 50, to fino pogledas koje su tvoje navike koristenja mobitela, malo matematike i to je to, nema mudrosti
evo meni bitna stvar da ako si na vip pretplati i saljes preko 125 poruka mjesecno, tj negdje 4,5 dnevno onda ti se isplati uzeti ovo po 30 lipa
Bookmarks