Dovoljno je i ovaj post...
Što se tiče cijene najbolje je pogledati u npr. Plavi oglasnik (kakve su ostale cijene) pa dati ponudu - po meni cijena je jedva nešto veča od 1000 kn...
imam nokiu 8310 staru 1,5 god s tim da je prije 8 mj.stavljen novi softver. Koliko bi bila realna cijena za prodat ju??? pomozite![]()
Što se tiče cijene najbolje je pogledati u npr. Plavi oglasnik (kakve su ostale cijene) pa dati ponudu - po meni cijena je jedva nešto veča od 1000 kn...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
puno hvala, ja sam ga prodala frendici za 900,00 kn pa sam htijela vidjeti kak sam prošla. rekli su mi da pošto je novi softver da slobodno mogu dignut cijenuPoslao: dmi
Uvijek na usluzi (pa makar bio i u krivu)...![]()
Ta 8310 je precijenjena...
She is my sin...
andrea nemoj sada pobjeci sa foruma, treba nam cura
E DEČKI MOJI, JA RADIM, NE MOGU STALNO VISITI NA NETU, STALNO SAM ONLINE TAKO DA SAMO VI PIŠITE..
![]()
meni se cini da je previse to love, 900kn... ili manje cak... ali mozda ga nekom uvalis... nemoj reci da je toliko star, nego recimo... 6mj. starost...
PRODALA SAM GA VEĆ ZA 900,00 KN
MA BRIGA ME....MENI JE DOSTA, SAMO NISAM BILA SIGURNA
Malo preselih temu jer je u fazi zachatavanja...
Pa Andrea kako te služi V200?
(naravno dobrodošla)![]()
Ovo je malo kontradiktorno, jel da?Poslao: andrea
...NE MOGU STALNO VISITI NA NETU, STALNO SAM ONLINE...
![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Laže...laže![]()
![]()
Može ona ali neće...
She is my sin...
@whiteboy
a ko zna na kaj je naštekana, nemora bit na NET![]()
dobar grah daleko se čuje
Da, imaš pravo![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma nije ona za vas to je read zena koja ima svojih obaveza ,......
Možd' radi na NET-u (nezavisna TV) pa...![]()
EVO MENE, NAŠLA VREMENA ZA VAS...PA DOSTA VAS JE I NAPISALO NEŠTO...ISTINA JE DA IMAM PUNO POSLA ALI NAĐEM TU I TAMO VREMENA ZA PROSURFAT..INAČE RADIM U DRŽAVNOJ FIRMI I MOGU VAM REĆI DA SAM ZADOVOLJNA. MOJ V200 ME SLUŽI SUPER...BAŠ SAM MALO OTIŠLA NA SAMSUNGOVU WEB ADRESU I TAMO SU SLOŽILI MRAK PREZENTACIJU ZA TAJ MOB....BAŠ JE SUPER...ZADOVOLJNA SAM....POZDRAVLJAM VAS.POSEBNO PURGERE.....UŽIVAJTE![]()
E DA,ZABORAVIH PITANJE POSTAVITI....KAKO DA JA PORED SVOGA IMENA GORE UMETNEM SLIKICU??? HVALA
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Gore na vrhu desno imaš one 'gumbiće' a prvi od njih je 'user cp' - klikneš na to i tamo imaš opciju 'promijeni postavke' - klikni i kad ti se otvore postavke na dnu te stranice imaš promjenu avatara - ima tu baza sličica, slikice mobitela možeš stavljat nakon 20-tog posta, a vlastite avatare sa svog kompa nakon 200-tog posta.![]()
Pozdrav i tebi i dobrodošla na forum nadam se da ćeš ostati na dulje vrijeme pa neka cure polako preuzmu mobil.hr.Poslao: andrea
INAČE RADIM U DRŽAVNOJ FIRMI I MOGU VAM REĆI DA SAM ZADOVOLJNA.
I ja nema do državne firmeAli ja nemam internet, a i da imam imam tolko posla da nebi imala vremena surfat.
POZDRAVLJAM VAS.POSEBNO PURGERE.....UŽIVAJTE[/B]
![]()
![]()
hehe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cure su uvijek dobrodosle!!
(samo da ne nastane kokošinjac i bit će sve u redu.)
Forumaš godine :)
Bookmarks