Je li netko načuo od nekog u T-comu kakva akcija slijedi za nove ADSL korisnike od 16.07.Jer ova akcija s PC-ima traje do 15.07.Hvala na odgovoru.
Bilo bi dobro da daju jedno 3 mjeseca flata.
Je li netko načuo od nekog u T-comu kakva akcija slijedi za nove ADSL korisnike od 16.07.Jer ova akcija s PC-ima traje do 15.07.Hvala na odgovoru.
Bilo bi dobro da daju jedno 3 mjeseca flata.
Ovakva pitanja bi mogla komotno u temu gdje se već raspravlja o ADSL-u, jer ovako se zaključi da je stvarno neka akcija u pitanju... Sumnjam da će odmah po završetku ove akcije ponuditi neku novu, ali tko zna... Pročitao sam da u RH je "svega" 150.000 ADSL korisnika, a do 2008. godine trebalo bi ih biti 500.000, što se ovakvim tempom sigurno neće dogoditi... Ali, akcija će prije ili kasnije biti...
Nebi trebalo bit 500k korisnika adsla nego 500k korisnika širokopojasnog internetaIzvorno postao frish-KI
![]()
bilo bi dobro da daju bilo sta postojecim korisnicima ali njih boli ***** za nas
http://www.dnif.de
šta je ova tema sad za nagađanje? a vidjet ćemo šta će bit....![]()
Seriously?
Pa dali su nam veću brzinu, i to je sve za sad. Ne očekuješ valjda da će još i cijene prometa snizit. BTW, još mi ni brzinu nisu povećali a vi bi već novu akciju...Izvorno postao djebab
![]()
Kaj bi se trebali zajebavati sa postojećim korisnicima kad jedva skupljaju nove? Treba navući friške korisnike...
Ne znam di si to pročitao, ali akcija sa ovim kompjuterima traje do kraja godine.Izvorno postao moto5
Bookmarks