Izvorno postao bad_ri
Prijatelju natrag kod tog servisera i nek ti ju sredi uz njegov trosak.A kod koga si bio,mozda znam ko je?
Pozdrav svima!
Trazim kvalitetan servis za motorolu v360 u Rijeci.
Naime bila je na otključavanju kod jendog servisera, ali se sad resetira svako malo. Npr kad ga zaklopim i stavim na stol, nakon 10 sekundi sve nestane s ekrana, a onda se opet sve vrati, kao da sam upalio mob, ali me nije trazio pin. Rekli su da je moguce ostecen flat kabel, ali vise u nista nisam siguran.
Mob nema garanciju, a gore je yuet soft. Prije otkljucavanja je i s tim softwareom radio normalno.
Pomoć!
:-)
Izvorno postao bad_ri
Prijatelju natrag kod tog servisera i nek ti ju sredi uz njegov trosak.A kod koga si bio,mozda znam ko je?
Imaš Privat Mail !
nisam primio, posalji opet ako ti nije problemIzvorno postao andrija
bad_ri@net.hr
ne da mi se opet ici kod tog - iz vise razloga:Izvorno postao sfreak
1. nije ju otvorio bez traga, tj ogrebotina na plastici unutra ko oznaka za vijke (prethodni serviser ciji sam broj izgubio otvarao mi je siemense i frendovu motorolu bez beda).
2. nisam dobio racun, tako da bi vjerovatno kenjao da to vise nije njegov problem
Ako znas broj onog lika koji ima servis na Zametu u Rijeci, taj bi bio super. A meni ne bi bio problem platiti servis ukoliko je serviser posten pa naplati svoj rad, znanje i dijelove koji su stvarno problematicni.
Naime i ja sam sam serviser, ali za računala, pa onda najvise mrzim druge servisere kad mi pocnu prodavati pričice o ovome ili onome.
hvala! našao sam!Izvorno postao fliponja
a koji je to serviser, da upoznam kolegu koji je tako loš![]()
Izvorno postao andrija
mozda nije u redu da javno govorim o tome, jer cuo sam svasta (jedan elektronicar je odnio mobitel na otkljucavanje i dobio svoje kuciste s drugom plocom i softwareom unutra, pa je tek nakon uvjeravanja i podizanja glasa dobio natrag svoju plocu - naime znao je prepoznati jer je oznacio da ga ne zeznu). jedino cu reci da moji mobiteli ne idu vise u smjeru vezice na servise.
Bookmarks