pitanje vise nego zalba.
prvi ban je bio na 3 dana, sad sam dobio ban na 7 dana i onda je povecan na 10 zato jer mi je drugi "prijestup". ne razumijem zasto?
POSJETITE MOJ FORUM I SLOBODNO SE REGISTRIRAJTE!
Već u početku sam razmišljao o 10 dana, no reko sam - nek bude 7 jer mu je to prvi prijestup (i napisao sam u naslovu 001), no onda me jedan revni član upozorio da se ne radi o prvom prekršaju, a prvi prekršaj je vrlo sličan (bio si upoznat s pravilima, ali si usprkos tome pokušao 'izreći' svoje), tako da sam se vratio na prvotno zamišljenu kaznu. 10 dana ćeš lako pregrmiti, ionako je vrijeme odmora.
Žao mi je, ali već ste odavno svjesni da su se kriteriji postrožili, jer očito samo tako možemo održati red. Nije mi jasno zašto je toliko teško nakon upozorenja suzdržati se ili jednostavno otvoriti novu temu, ne što si bio upućen.
S obzirom da se ovdje ne radi o žalbi, a na pitanje je odgovoreno, ovo zatvaram.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks