Jel se ista stvar desava s nekom drugom verzijom MSN-a? Ja sam imao takav problem,i kad sam deinstalirao tu problematicnu verziju,i instalirao drugu (stariju) problem je nestao...
Ovako u zadnje mozda dvije do tri sedmice mi se dogadja da mi malo pa pukne veza sa msn-om iii onda mi je potrebno i po sat vremena da udjem,tako da jednostavno izgubim zivce!!! dok mi sve ostale stranice super otvara bez ikakvih problema msn me zajebaje nevjerovatno!!!
sto se tice konekcije koristim wireless,jacina signala mi je oko 65% varira stalno dole gore,al to bi reko da je ko neki prosjek!!! stvarno ne znam do cega je vise!!!
Windowse sam skoro rusio i nabacio nove,tako da cisto sumnjam da je mogao biti kakav virus ili nesto tome slicno!l
moze li neko pomoci?
###1410989180026
Jel se ista stvar desava s nekom drugom verzijom MSN-a? Ja sam imao takav problem,i kad sam deinstalirao tu problematicnu verziju,i instalirao drugu (stariju) problem je nestao...
nisam pokusao sa starijom verzijom,doduse jesam sa nekom koju sam pronasao na netu i smatrao sam da je to predzadnja,ali se ne mogu logovat sa njom jer mi odmah izbaci da postoji novija verzija!!!! nakon sto odaberem da je skinem,skine mi ovu koju iii imam!!!!
je li imas mozda link od te neke starije,aaa da normalno funkcionise???
###1410989180026
Ja imam verziju 2008 8.5.1302.1018 i svaki put kad se logiram,takoder mi predlaze da skinem noviju verziju,al ga svaki put od*ebem,i sve 5...![]()
...problem je u tome što ovu najnoviju NE MOŽEŠ deinstalirati - bar ja nisam mogao...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kako ne bi mogao, jedino mislim da tamo pod programima nije pod imenom windows live messanger, znam da je bila još hrpa alata uz taj novi msn
EDIT:
evo link za verziju msn-a koju ja koristim i sve mi šljaka... jedino kaj naravno piše na svakom prozoru na dnu da postoji novija verzija i ta sr*nja.
http://rapidshare.com/files/229097316/WLMessenger.rar
Zadnji uredio latios : 04-05-2009 u 17:44
The Quieter you become the more you can hear.
ma uspio sam ja nju deinstalirati...pa mi se pojavio gore navedeni problem...evo skidam ovu verziju pa vam javim!!!
evo sad sam vec nekoliko sati na msn i dalje sa onom problematicnom verzijom iii nije bilo jos nikakvih problema!!!
###1410989180026
da ne otvaram novu temu....ali problem je neki s msn,sam odjednom se pojvai korisnik na mreži (online) ja stisnem da se otvori on bude ofline...I sad mislim bije moguće provaliti jer mala je vjerojatnost da se provali preko 10 kontakata a znam da nisu oni su u školi ili doma spavaju......da možda oni nisu pokupili neki virus ili sam ja pokupio neki virus pa mi se to pojavljuje......
hvala
najvjerovatnije su oni pokupili neki virus!!!!
###1410989180026
Bok, jedno pitanje, imao sam msn u windovsima, ali kad sak ga pokusao aktivirati trazio je instalaciju, pokrenuo sve to i skoro pa do kraja kad ono banana, trazi valjanu kreditnu karticu kako bi mogao platiti koristenje na mjesec ili godinu, ovisno sta odlucis. ako neko ima kakv komenter za to ili ideju sta se desava s obzirom da je msn inace besplatan. pozdrav
nemam pojma kaj si to instaliro da te traži da platiš jer je msn bsplatan, imaš par postova znad link pa si skini msn i instaliraj ga... to bi trebalo bit to..a ono kaj si instaliro briši
The Quieter you become the more you can hear.
ja imam problem sa msn i hotmail (e-mail) ima par dana ne mogu nikako nit na jedan msn-acc da se konektujem nit mogu na hotmail strranicu sa browser-om.i
izbaci mi security warning i nece da me konektuje nikako,dok sa mobilnim mogu na msn.
formatirao sam jucer racunar,al opet isti problem.
EDIT:
problem rijesen.ako vam se ovo desi provjerite dal vam je datum netacan,jer onda odudara od datuma servera,tj. stvarnog datuma.
ko bi rekao da sam comp. formatirao zbog datuma,u pm.
Zadnji uredio Smuchac : 26-05-2009 u 13:48 Razlog: postovi spojeni
mobil: samsung g810
PC: samsung T220, WD 640GB, 2x 1GB DDR2 OCZ gold, ECS A-780GM-A, 2x NEC DVD-RW, CM elite332+
sorry na onoj temi,al sam stvarno totalno zaboravio na nju...
a vidis nije isti problem prije je bilo da se ne mogu konektovat,a sad se konektujem pa mi zastopa!!!
OS je XP,a kao sto Mario rece najprije sam ga izbrisao totalno pa novi install,nezz do cega bi moglo biti
###1410989180026
Bookmarks