nije lose! dimenzije?
Telefon koji pokriva uglavnom low-end tržište, sa tipičnim vrlinama i nedostatcima Samsunga, ali ima jednu POSEBNOST: prvi je telefon sa ugrađenim 3D čipom, tako da je navigacija menijima mnogo zanimljivija... evo ovo je još jedan korak u budućnost...
![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nije lose! dimenzije?
111x45x17 mm, 76 grama, 65k boja
http://mobile-review.com/review/samsung-c100-en.shtml
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja bi ga!
0naj krug pozadi jel to kamerica ili ....
Ako si gladan pojedi nesto
Ne, vjerojatno poklopac priključka za vanjsku antenu (u autu).
Steta..
Ok mobač, whiteboy kažeš mnogo je zanimljivija navigacija menijima, a?
To je onda neki model koji će se katani svidjeti!![]()
ipak je malo previsok za danasnje pojmove, jedan je od vecih modela sto ce dosta ljudi smetati!
Ali je jako tanak... vele da je tanji nego što zgleda na slikama...
3D? COOL!![]()
da ali vecina gleda visinu, a ona je iznad prosjeka!
Nije za visinu ali ekran izgleda(bar na slici) nekako neproporcionalno mali! Kao da na telefon moze stati ekran veci za jedno 1 cm i u visinu i u sirinu!
Koliko linija stane na ekran ili daj ako imas dimenzije ekrana.
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST
I MISS MY MIND THE MOST!!
@bruyoni, kad malo bolje pogledam upravo mu fali veći ekran
E ne može, onda ne bi sva ta plastika oko ekrana dolazila u prvi plan...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bas sam saznao cijenu...na crno je oko 1450kn.
Forumaš godine :)
OK cijena!
dok ga ne vidim na testu nista ne govorim
Taj 3D čip i Java su jedine stvari koje ima.Mislim od onih po čemu je drugačiji...Opet nema MMS-a!!!Samo taj EMS...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
MA C100 je glomazan 111 ali je ipak super:gprs,w@p, EMS, Java, Irda, POlifonija, to su bile dobre strane
a lose..... BAterija mu je kroz losa 90 sati na cekanju a 2.5 na razgovoru to je uzasno skroz ai je telefon super. Ja sam nasao na jednom mjestu za 170 eura.....![]()
YumIRC:
http://www.yumirc.org
a ekran mu je mal nemoguce
A nema ni MMS
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
a Koliko mu SMS-ova moze stati u memoriju. POsto ako moze puno uzimam ako nemoze onda nist
YumIRC:
nimda je stvarno malen displej. JEl manjiu od nokie 5210???
YumIRC:
vidio sam ga uzivo i mislim da je u sirinu malo manji a u visinu malo duzi,inace 400 km u Brckom,jeftino si ga naso
Bookmarks