1. Pretpostavljam novcem.
2. Busom, avionom, autom, vlakom... stopom?
![]()
Da li uopce planirate ici?
Stavljajte informacije o
1. Kako do karata?
2. Kako u Njemacku?
1. Pretpostavljam novcem.
2. Busom, avionom, autom, vlakom... stopom?
![]()
di da idem? u njemacku? ne...
za Dinamo bi isao u njemacku da igra ligu ili kup al za repku ne...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja odoh u koln
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
e vidis kod mene je suprotno, jos ni jednu utakmicu repke nisam propustio (mislim doma gledatiIzvorno postao flOorKilla
) a za Njemacku budem vidio jos
iPhone 5s 16 GB
...baš me ne zanima previše jer nikad više neće ponovit uspjeh iz `98... tj. hoću reći - reprez. je shit... odmah ćemo ispast...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a ni skupina nam nije bas prelaganaIzvorno postao Eminem
![]()
...zato i kažem da će ispast...Izvorno postao vkosalec
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
don't be an pesimist
ako je slabi mančester ispao iz lige prvaka,nemora značiti da će i Hrv. ise svj. tak brzo eminem![]()
Sa navijačke strane grupa nam je totalno za *****.
A ni proč je nečemo lako...ako uopče prođemo.
Razočaran sam...ništa...spremati novce za ligu prvaka s dinamom.![]()
Ja sam optimist pa mislim da ćemo bit drugi u skupini iza Brazila, mislim da bi trebali...
samo ako kartu ne nabavim neću ići u njemačku
ak sam bio u portugalu kako da onda njemačku propustim
koja je 3 puta bliže
i ne brinite prolazimo dalje sigurno!
Citam ovo i ne vjerujem .. ljudi pa di ste vi bili kroz kvaalifikacije za ovaj SP?!?!?!
igrali smo jedno 10 tekmi , nijednu zgubili , glavne konkurente za prvo mjesto smo dobili i doma i u gostima . Mi smo druga ili treca najbolja rešprezentacija po bodovima od svih 8/ 9 skupina ...
???!?!
a kog smo sad dobili??'Socijalnu Australiju koja je na SP dosla zahbaljujuci pobjedom nad 11 aboriđina iz Novog Zelanda koj ise prije tekme nisu ni upoznali , i Japanom koji je ozbilljni nogomet poceo igratt prije 5 godina.
dont be such pesimists!
lol!!!!!!!!!!!
Pa ovaj post je bio i namjenjen prvenstveno kako do tog vrijednog papira!Izvorno postao damgol
Ako karte uspijem nabavit nema problema sa prijevoza! To me samo zanimalo kako cete vi!
Ja namjeravam na Hrvatska-Brazil ici sigurno, na kladionicu staviti sve para sto mi ostane na nerjeseno, pa ako bude imat cu para za cijelo prvenstvo da odgledam!!!!!![]()
Ja cu ici najvjerojatnije ne na tekme nego ovak iz zajebancije... jos trebam vidjeti kaj ce se dati zaraditi u ovih 6 mjeseci i kak ce se ekipa dogovoriti. mislim da druzenje s ekipom iz australije, japana, brazila i ostalih ne treba propustiti...
Steta sto se Rep. Irska i Skotska nisu kvalificirale, to bi bio kaos...
A ako fulam Njemacku tjesim se time sto je Europsko u Austriji i Svicarskoj, to je josh blize od Njemacke...![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Izvorno postao Gruntovčan
Živa istina!
Pa da, dobili smo super skupinu, sličnu onoj iz '98.![]()
prognoza:
s brazilom-> x
s japanom-> x
s australijom-> pobjeda!
i dovoljno za prolaz!
Ja idem sigurno, na utakmicu protiv Brazila, jer igraju u Berlinu, a tamo mi je sestra, pa imam gdje biti, a do tmao s autobusom ili avionom!
Tapir rules!
ja niti na jednu tekmu hrvatske možda ako prođu dalje.....:-)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
@renegade
mene zanima kak mislis ici na utakmicu kad su sve karte planule u roku odmah, a HNS ce dobiti samo par tisuca ulaznica za koje ces trebat imat srece da ih dobijes jer se dijele na obitelj igraca, sponzore i pun qrac navijaca itd...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Onda vjerojatno neću moći ući na stadion!Izvorno postao Pharcyde
Tapir rules!
znas onu staru: dobar konj ima 1000 mana, a los samo jednu, a to je da nevaljaIzvorno postao smogovac
Bookmarks