G´sus, Bekem ne zna niti zinuti bez nje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gledajte ovo,ja sam vrisnuo od smijeha jednostavno jako
http://www.youtube.com/watch?v=P842Tmi6lrc
G´sus, Bekem ne zna niti zinuti bez nje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hehehe,ooo bozeee
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
bas ih je obruko kao sto kazes david nezna pisnut bez nje,ste culi ono za djete![]()
...ili ne smije...Izvorno postao ::wrangler::
![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Ma njemu i kad čuješ onaj glasić, kad napokon i zine, točno znaš tko je gazda u kući..![]()
![]()
bas je komad heheheh![]()
uzas![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
koji glasić lik ima aaaa
a kosulju , takvu ja imam istu , identicnu
dobro mozda marka nije ,al boja je ista , i dizajn.
srećom , glas nije![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
koji je taj dejvid mutavac... ali predivno savršeno neodoljivo zgodan mutavac
ma kao da je bitno što on ima za reči svijetu. neka samo bude tako prekrasan i potentan
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Prekrasan? Potentan? Ah damn... I onda nama (muškima) nešto govorite (vi cure) da nam je samo seks bitan. Pa ne bih neku tako inteligentnu kao DB dirao ni bacačem plamena, taman da je zgodna ko 100 missica zajedno. Ima IQ jednak temperaturi zraka. U Sibiru.
OK, degustibus et decoloribus..., pa ti ovo "zgodan" moram oprostiti iako se ne slažem s tim. Ali ovo "potentan" mi moraš objasniti... Otkud to?
Čisto glede (ne)ukusa, mogu reći da pod "zgodan" ili "komad" što se muških tiče mogu nabrojati G. Clooneya, također mislim da je i Rupert Everet zgodan (ok, nije uberkomad, ali ima nešto, ima ogromnu karizmu). Također, Pirat s Kariba je komad, kao i par modela koji se daju vidjet po D&G revijama, također i Valentinovi muški modeli (mada ne svi) i svakako Gaultierovi modeli (mada opet ne svi, naravno). Chris Isaac također.
Ali opet, degustibus... No zanima me ono "potentan", jako me to zanima. Pogotovo što očito nema muda (rekli bi da Victoria nosi hlače u familiji)...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
PotpisIzvorno postao BlueDevil
Opet - potpis. Bigtime.Izvorno postao BlueDevil
Jedan Dejvid Bekm farbanjem noktiju i nošenjem suknjica samo skreće pažnju od poslovnih promašaja - ovdje govorim o jedanaestercima, naravno. E sad; da mu žena nije tolika kompleksašica (pobogu, žena se ne smije nigdje jer smatra da ima prevelike zube ?!?!? ), mislite da bi on to nosio po osobnom nahođenju? Iskreno, ne samo da je ona gazda u kući, nego ga ona i oblači..
Gledano sa muškog stajališta; muškarac mora imati karizmu. ******, isto kao što žena mora biti na mjestu i imati "ono nešto" - mit o barbikama je samo mit; malo tko od nas pada samo na cice&guzice - ionako ih ima i previše. Traži se "ono nešto" što uključuje dostojanstvo, gracioznost, prirodnu ljepotu, kulturu, sexappeal i nadasve - pamet. Po meni - muški komadi su frajeri poput Pierce Brosnana, George Clooneya, BD dobro kaže - i R.Everetta, a i dan danas je Sean Connery pojam. A za Dejvidom Bekmom (btw vidio sam ga u jednom restoranu u Parizu oko pretprošle nove godine - ono bi trebale vidjeti sve žene svijeta; to je sve, samo ne muškarac - vjerojatno zahvaljuje Bogu na Photoshopu i činjenici da kamera daje par cm visine) mogu ludovati samo japanske školarke, prave žene koje znaju zašto su žene - nikako...![]()
neka neka...tako i treba biti...uvijek zena mora biti gazda...s obzirom da se zna cime muskarci misle...Izvorno postao ::wrangler::
hehehe
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pa moja mama je doma glavna u kuci,a tata mi je i te kako i pametan i uspjesan i zgodanali mama je glasnija
![]()
Ne, nego mama ima NOKTE. A i sestra bome..Izvorno postao mala
![]()
lol! dobraIzvorno postao ::wrangler::
![]()
...e ovo jeIzvorno postao ::wrangler::
...
...a "BlueDevil-ovu" i "wrangler-ovu" izjavu definitivno podržavam...svaka čast dečki...imateak se ikad sretnemo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Je, zato svi sline za Pamelom...ono, zena je bas dostojanstvena, graciozna, pametna i nadasve prirodno lijepa i cijeli svijet je radi toga poludio za njom....Izvorno postao ::wrangler::
joj, ajde decki, uvijek ce bit onih koje se svima svidaju jer imaju "ono nesto" i onih koje imaju dude...
kao da je bitno koliki IQ ima, spašava li gladnu dječicu u africi, nosi suknjicu, i ostale privatne perverzije .. frajer dobro izgleda i lijepo ga je gledati... đizskrajst![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ma nije sve u dudama... ima i u cicama nešto
Sve OK, ak koka izgleda ko grom. Ali ne može imat IQ ko broj cipele, k vragu! Pa da je ne-znam-kak zgodna.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks