Izvorno postao tomass
pogledaj one kontakte dole da nisu puni prasine, ili ako se korozija nije uhvatila
Imam e 550 i kad ga priključim na punjač neče puniti
Uopče ne reagira na punjač
Mislio sam da je otišao punjač,ali imam kod kuče v300 i ona se puni normalno što zanači da nije punjač
Jel netko zna što je otišlo i koja bi bila cijena tog popravka?
Hvala
Izvorno postao tomass
pogledaj one kontakte dole da nisu puni prasine, ili ako se korozija nije uhvatila
Jel baterija ispravna? Jel ti bio smočen i da li si probao očistiti kontakte na mobu!Izvorno postao tomass
baterija se na drugom mobu v300 može napuniti,kontakte sam probao očistiti sa čačkalicomIzvorno postao fliponja
Dali da pokušam sa nekom tekučinom ili wd-om?
Nemoj tekučinama ni WD-om nego ako ju možeš otvoriti i pogledati da nisu unutra korodirali kontakti!Izvorno postao tomass
P.S. Treba ti torx 6,to ti je kao inbus samo je zvjezdastog oblika! A ako imaš garanciju nosi na servis iako po tvome postu mislim da nemaš!
Izvorno postao fliponja
Uzmes stapic za usi, namocis ga sa alkoholom, i lagano cisti![]()
Jeli se mogu zaminit baterije, probaj tako da vidimo je li do baterije ili do moba, znam da neke motorole imaju sjebane punjaće, valjaju samo one koje se pune na USB.
Moja sestra ima isto E550 i isto je ima problema sa punjenjem. Odnila ga na popravak, napravili su, ali samo je to trajalo oko 1 mjesec pa sad opet ne ide. Jedva se puni...
E moj A.K. trebao bi malo bolje čitati kaj je Tomass napisao par postova gore!Izvorno postao a.k.
![]()
ma ja vjerujem da je do kontakta.... samoo dobro čišćenje i mora raditi. Ako ne, onda mob u smećeno šala...
![]()
Nadam se
Moram negdje naći taj mali torx ključ
Probaj još jedanputa očistiti izvana kontakte kako ti je prpić savjetovao (štapić za uši ,malo alkohola i kao da curu gladiš po guzi)Izvorno postao tomass
![]()
Izvorno postao tomass
Imas ga za kupit u svakoj prodavaonici sa alatom, kosta oko 18 kn![]()
Konačno sam uspio nabaviti ključ i otvoriti mob,ali ništa
očistio sam sve kontakte ali ne puni i dalje
Izvorno postao tomass
nisi ga trebao rastavljati...izvana samo očistiš kontakte.
probaj staviti drugu bateriju u mobitel i onda punit
napisao sam gore da imam i v300 i baterija se puni na v300 bez problema, a punjač je isti za oba davaIzvorno postao Inovator
probaj onda sa drugim punjacem punitIzvorno postao tomass
![]()
znam što si napisao, no nisi napisao da si bateriju iz V300 stavio u E550 i probao takoIzvorno postao tomass
jesam,i to sam probao
onda je nešto vrisnulo na ploči.... nema drugeIzvorno postao tomass
i što sad?
jel se to isplati popravljati
ovako, de mi reci jel si probao promjeniti flash??Izvorno postao tomass
nisam,neznam kako se to radi pa nisam ni pokusavao na nesto ne zaj...m
Izvorno postao tomass
Onda ga lipo nosi na servis, ako vridi garancija.
star je 2 godine
kakva garancija
Izvorno postao tomass
A onda plati, mislim da neće biti skupo.
Bookmarks