trebao bi jos jedan mobitel ali si mislim da imam samo d820 ili jos 6131..sta vi mislite? jesam dosadan al pitam da uzimam ili ne..
trebao bi jos jedan mobitel ali si mislim da imam samo d820 ili jos 6131..sta vi mislite? jesam dosadan al pitam da uzimam ili ne..
2 mobitela su uvijek 2 puta veca sansa da jedan izgubis . ja proklinjem dan kad sam uzeo kartice i drugih mreza , ipak je bolje jedan u djepu i gotovo . samo smeta ovako .
ak imas- zasto ne , nema nista lose u trosenju love, bolje tako nego da ti inflacija pojede lovu .
zasto ne,ako imas love.![]()
Meni nikad nije bilo praktično 2 uređaja nositi sa sobom. Bilo to PDA/mobitel ili 2 mobitela... Ja mislim da ti ne trebaju 2 mobitela jer će ti kad-tad dosaditi nositi oba, a dotad si već izgubio na vrijednosti ovoga kojega nisi ni morao kupiti. Ako su ti baš nužna 2 mobitela onda tu nema dileme, ali čim si na forumu pitao da li da kupuješ znači da ti nisu tako nužni i mislim da ne trebaš kupovati još jedan mob...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ja nosim evo od 12 mj. 2 telefona otkad je tele2 uveo mukte tarifu. Jedan je bio (a i nadam se biti ce opetIzvorno postao DJ DeVelox
) skupi, dok je drugi bio najjeftiniji samo za razgovore. A i naviknes se brzo
iPhone 5s 16 GB
stvarno nije problem nositi dva.stvar navike.u pocetku malo zivcira,ali kao i sve drugo,naviknes se.
...hebiga to nije usporedba jer ti pokraj d820 tražiš i nokiu i pitaš da li je to pametno... sam odluči jer odlučuješ samo o tome dal ćeš ga kupit il ne...Izvorno postao mobitelash
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim da ipak necu uzimat drugi zasad..necu trosit lovu al poslije mozda kupim kad izide nest bolje i jeftinije evo npr. neki SE
![]()
Bookmarks