Mozes odnjet nekom piratu da ju odkljuca, ali onda gubis garanciju...Izvorno postao kart21
A i mozes odnjet u vip, da ti oni odkljucaju, ali vise ces platit, a ostat ce ti garancija![]()
Imam L7 kupljen u Vipu, treba mi ga otkljucati, gdje da to najpovoljnije obavim?
Iz Međimurja sam.
Mozes odnjet nekom piratu da ju odkljuca, ali onda gubis garanciju...Izvorno postao kart21
A i mozes odnjet u vip, da ti oni odkljucaju, ali vise ces platit, a ostat ce ti garancija![]()
Ma u Vipu hocu 120kn to mi je preskupo. Nije vazna garancija.
Neki "pirat" će ti uzet oko 70-80 kuna (barem), a nećeš imat garanciju. Tako da mislim da ti je bolje dat tih 40-50 kuna više i zadržat garanciju.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
cek...
Inovator je govorio da je to puno skuplje, samo ne mogu naci taj post
Mislim na odkljucavanje u vipu
Tocno, ako se ja ne varam u VIP-u je otkljucavanje nekih 400 kn. Ali neka me Inovator ispravi ako sam dao krivu informaciju.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Pa to sam i ja rekao, sjecam se da je Inovator rekao da je tako negdje oko 400-500 knIzvorno postao xianfu
![]()
Bilo tko da mi ga otkljuca za sto jeftinije novce, uopce nije važna garancija.
Ako je 120kn, nemaš šta razmišljat. Al' mislim da nije, prije će bit kako dečki vele, 400 kn ili više. Tako da ti je bolje naći nekog da ti to obavi. Kontaktiraj Inovatora (ili će on tebe kad svrati na forum), on će ti to brzo i pouzdano napravit...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao kart21
onda nadji nekog "pirata" tu gdje zivis, i on ce ti odljucat![]()
Kako to Inovator otkljucava, jer sam ja iz Međimurja. Sa onim kodom ili?
Izvorno postao kart21
sa boxom, i test pointom...
Mob. mora biti kod njega ili?
da, pa nece on donjet opremu kod tebeIzvorno postao kart21
![]()
a znaci ja bi mob. trebao slat u Zg. onda nista otkljucat cu tu kod mene za 120kn vec sam se infromirao, ali sam mislio da se moze otkljucat za nekih 70kn.
da cjena u vipu je 400kn.Izvorno postao prpic
unlokeri to rade od 50-100kn..
moj stari kolko se ja sječam platio 80kn
A KAJ SAD TI GLEDAS�
488kn je cijena otključavanja mobitela u VIPnetu sa PDV-om.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722855&idnews=15080
Bilo je prije 7 godina i još je uvijek.BUUUU!
Ja sam već nekoliko mobitela slao na servis i na unlock kod Inovatora i nikad problema! Sve preko pošte. Uredno radi, brzo i efikasno. Samo mu pošalješ preporučeno i poštarinu mu priložiš i to je to...
Zbog složenosti unlocka Motorole L7 i velike mogućnosti da prilikom testpointa mobitel "krepa" cijena koju svaki normalan unlocker uzima (a tako i ja) cca 120 kn
nemoj vjerovat.... treba imati znanja i opremu, a i ako si malo usredotočen, testpoint se napravi od šale! No svatko ima svoje i to poštujemIzvorno postao andrija
![]()
Jesi li kad uradio testpoint na novoj motoroli v360 npr.?
Frende, toliko muke nema ni kramper![]()
Ja ga procijenjujem na 300 kn muke (naravno opet naplaćujem 120 kn)
ja najviše mrzim V3x, iako nema lima na TP, ali brate mili posla ko u priči. v360 ide OK, a L7 i slične mogu na žmirećkiIzvorno postao andrija
.
realno gledano dosta posla ima na svima, čak i previše, mnogi ni ne znaju, kad tome dodaš cijenu opreme, cijene unlocka i nisu pretjerane. poznam ljude iz dalmacije koji rade po 200KN i imaju posla.
no, ovdje smo već sve rekli, a i imamo pregršt tema o unlocku, tako da je ovdje zaključano
Bookmarks