mobil
Pa što se preporučuje tj. koje su vam knjige zakon (molim samo za relaksaciju a ne znanstvene...)...
Možete priložit' i neku svoju top ljestvicu...
mobil
-LOTR
-serijal od Robert Asprina (mit i magija...)
-Terry Prachet
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
-Večernji
-Mobil
-Moj Moby
-Auto-klub
-Auto-blic
evo ovih dana narucujem knjigu Luke Abrusa: "Abeceda za Webmastere"... Inace citam Mobil, Moby, PcChip, BUG, VIDI, Sportske
Forumaš godine :)
ljudi pročitajte si od Charlesa Bukowskog "šund"(tak se knjiga zove).Pišat ćete od smijeha!
Na žalost ništa pametno ne čitam. Dreamweaver MX.
Pa baš ne vidim nekakve naslove knjiga...
pa da započnem:
jeste li čitali recimo serijal Amberske kronike od Rogera Zelazny-a (zakon nakon Gospodara prstena) ili serijal o Dini od Frank Herbert-a koji sad nadopunjuju njegov sin Brian Herbert i supisac Kevin J. Anderson (ovo je ludnica samo što je "more" knjiga 6+ 6 novih);
davno čitah trilogiju od Ursule K. LeGuin - Zemljomorje (ovo je nešto što još i dan danas tražim kako bi ponovo pročitao ali poslije "čistke" naših knjižnica te pošto je to bilo Beogradsko izdanje - nema šansenaravno ako netko zna gdje naći bio bih vrlo zahvalan)...
Ima još hrpu tog pa molim utiske i preporuke...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ako voliš stil 'mit, mač i magija' (LOTR) obavezno si nabavi seriju knjižica od Roberta Asprina! ZAKON!! Ak nema, ja ti imam tri knjižice i posudit ću ti ih, progutat ćeš ih u jedno popodne...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Znam za njega ali ga nažalost nema u ponudi knjižnice u kojoj obitavam (svojevremeno sam namjeravao kupiti putem Future ali...)
Zaboravih navesti "gazdu" Isac-a Asimov-a jer njegovi radovi imaju težinu (i naravno čitatelji koji pročitaše cijeli opus Carstva i Fondacije)...
Ma @dmi ne mogu vjerovati da i ovdje postoje ljudi koji čitaju još nešto osim Moby-a i Mobila!!To je jako dobro iznenadjenje,inače sam luda za knjigama,baš sam na 82.str S.Kingove knjige "Potpaljivačica" (nažalost,Beogradsko izdanje,al se ne dam smesti).
P.S.ukus nam je isti,čitala sam sve što si naveo
U biti sva izdanja izdavačke kuće Izvor su rado čitana izdanja (skoro sve po mom ukusu) i naravno Algoritam (imaju dobar font i prored te masu) dok Mozaik knjiga je koma (makar meni)...
Toliko o našim većim izdavačima...
Knjige ne volim.Zato čitam MOBIL !!!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Poslao: Eminem
Knjige ne volim.Zato čitam MOBIL !!!![]()
i ja isto![]()
Eh to mišljenje će se (trebalo bi se) promijeniti kako ćete odrastati...
...a onda sljedi brijanje pa zanimanje za suprotni spol te upis u serdnju školu te faks pa zaposlenje pa vjenčanje te razmišljanje da mi se vratit' u one godine kad sam čitao Mobil...![]()
ja sam zadnje pročitao proljetos 'vodič kroz galaksiju za autostopere', i to ne cijelu... pri kraju mi je počelo ići na živce kaj se vrte slične fore (to je na našem prijevodu treća knjiga od 6, naši su to potrpali u dvije knjige) pa dosta.
a sada sam baš posudio od frenda orwellovu 1984. pa sad to lagano po desetak stranica prije spavanja uz obaveznu lektiru za fakultet![]()
Vodič... je zakon ali brzo umara (prvu knjigu mi je cucak prožvakao te sam bez nje)...
1984 je crnjak kao i Vrli novi svijet (Aldous Huxley)...
Ali od Orwell-a Životinjska farma mi je jedan od favorita...![]()
Zadnji uredio dmi : 04-09-2003 u 14:35
Nevjerojatno, i ja sam odustao od vodiča prije kraja knjige - u početku mi je bila super al me kasnije počela zamarati...
Imate li neke knjige kojima se stalno vraćate,recimo svakih par mjeseci ili godina? Nemam pojma zaąto,meni su to:Jean M.Auel: Djeca zemlje(ciklus od 6 knjiga) .
Počela sam to čitati u 4.r osnovne i otprilike ponovno svaku godinu-dvije.
Zadnji uredio Mystique : 17-09-2003 u 10:30
Jel' izašlo u nas što iza Ravnica povratka?
Malo me kopkalo i evo izašla je 5 knjiga (u biti roman) - Vatreni kamen pa sad moram u potragu...
Neeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako nisam znala za to???!!Poslao: dmi
Malo me kopkalo i evo izašla je 5 knjiga (u biti roman) - Vatreni kamen pa sad moram u potragu...
Evo,koliko mi je poznato postoje: Pleme spiljskog medvjeda,Dolina konja,Lovci na mamute 1. i 2.,Ravnice povratka 1. i 2. i cinilo mi se da je tu gotovo jer se prica nekako logicno zavrsi.Sad moram i ovu procitati..
Bookmarks