E hvala ti puno za ovo kako vratiti stare smajliće. Ovi novi su užasni. Rijetko koristim ICQ, ali kad ga i koristim muka mi je od ovih novih smajlija. Thnx a lot!Izvorno postao imatic
![]()
Kao sto znate, izasao je novi icq 5.1 www.icq.com No on ima neke "modernije" smajlice tj. ruznije. I puno ljudi uopce se ne svida. ali su tvorci icq-a ostavili stare smajlice u novoj verziji programa. Da vi vratili stare idite na:
C:\Program Files\ICQLite\Smilies\ i obrisite sve .bmp datoteke.
onda odite na C:\Program Files\ICQLite\Smilies\OldSmilies i kopirajte ih umjesto ovih sto ste izbrisali
Na kraju dobijete stare lijepe smajlice
NAPOMENA: ICQ mora biti iskljucen dok to radite
iPhone 5s 16 GB
E hvala ti puno za ovo kako vratiti stare smajliće. Ovi novi su užasni. Rijetko koristim ICQ, ali kad ga i koristim muka mi je od ovih novih smajlija. Thnx a lot!Izvorno postao imatic
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Zašto brisati? Kad je bolje preimenovati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam to i napravio. Nisam ih brisao, samo renameao folder. Ali u biti bilo tko sa imalo soli u glavi doći će na tu ideju. Onaj tko to ne zna, njemu smajliji neće trebati.Izvorno postao Sljaka
![]()
![]()
weeeee, evo konacno imam stare smilice, koji su puuno puta bolji![]()
evo i ja sam si ih vratio... bolji su svaka čast imatic![]()
![]()
Seriously?
Pa što vi to niste već znali. Možeš stavljat i svoje ako želiš. Samo ih treba nacrtati ili skinuti.
istina samo moraju imati ime isto kao i original od icq-aIzvorno postao a.k.
Seriously?
Pa logično je da možeš stavljati kakve hoćeš smajlije... Samo ja npr. nisam znao da su ostavili i ove stare smajlije u rezervi nego sam mislio da su ovi novi u potpunosti zamijenili one stare i nisam mislio da su oni stari sačuvani. Iako se i to lako da riješiti samo ovako je jednostavnije i eto imatic mi je zapravo dao ideju da uopće vraćam stare smajlije.Izvorno postao a.k.
![]()
samo malo...
Ti ako sada stavis neki smile, dal ce drugi korisnik vidjet bas takav smile kakav si ti poslao, ili ce vidjet onakvog kakvog on ima pod tim kôdom??
Nadam se da ste skuzili![]()
Vidjet će onoga kojega ima pod tim kodom. ICQ nažalost ne funkcionira kao MSN što se tiče custom smajlija. ICQ šalje isključivo kod, a kod onda izvlači odgovarajući smajli iz onog foldera Smilies.Izvorno postao prpic
icq je los,msn rulz,barem meni,smajlice iz msn-a se tesko moze zamjenit sa icqom
,jer su losi na to mislim
![]()
Meni je icq bolji, pa njega i koristim, jedino bi volio da možeš slati custom smajliće a ne kodove.
MSN rules all the way!!Izvorno postao Rvs_Gamer
Ja ICQ koristim samo radi par ljudi koji jednostavno neće na MSN. A MSN je bolji po svemu, ne samo po custom smajlijima, ali oni su jedna od najboljih stvari.
![]()
istina jer sto ce mi oni smajlici nikad ih nisam vidio,tesko se ljudi koji duze koriste neki program prebacuju na program iste namjene drukcijeg izgleda i organizacijeIzvorno postao DJ DeVelox
Da istina... Stvarno nije lako prebaciti se na neki program iako je u biti za istu svrhu... Ali MSN rules i što će nam ICQ.Izvorno postao Rvs_Gamer
Ali recimo meni su najgori oni programi kao Trillian. Kao pokrivaju sve, a zapravo samo protokol podržavaju i ono najbolje od nekog programa ne omogućavaju. Ja sam za original klijente za IM pa makar ih 5 imao...
a meni se bas svidaju ti novi smajlici![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks