nemogu da nadem uredaj sa bluetooth a moju motorolu nadu svi i mogu da mi salju i da uzimaju od mene ¸pa molim pomoc
nemogu da nadem uredaj sa bluetooth a moju motorolu nadu svi i mogu da mi salju i da uzimaju od mene ¸pa molim pomoc
ajd reci s kojim mobitelom sparivaš v3x? za prvu ruku probaj napraviti master reset na motoroli, pa vidi onda....Izvorno postao dsakota
probao sam sa samsungom d600,a sta je master reset
napraviš reset cijelog mobitela...Izvorno postao dsakota
Podešenja-->početna postava-->Glavni reset>upiši 000000 i potvrdi.
sve uradeno ali javi da uredaj nije naden da pokusam poslije oprosti sto te gnjavim ali mi ova motorola skroz nejasna probao sam po vasim upustvima skinuti igrice ali uvijek eror
ja sam uvjek imao problema sa spajanjem svog moba sa nekim samsungomIzvorno postao dsakota
![]()
ajd reci kako spajaš. ako hoćeš sa motorole na D600, na D600 uključiš bluetooth, a ono šta šalješ na D600 moraš ovako: odeš na sliku/zvuk/video, stisneš tipku menu, zatim stisneš "kopirati" i tražiti nove uređaje.Izvorno postao dsakota
kad ga nađe samo potvrdiš slanje i on ti D600 ti ostaje na mobitelu registriran...
ako neće, onda nosi na servis ako imaš garanciju. ako nemaš, onda se nama opet obrati!
Riješit ćemo nekako, ne brini!![]()
Bookmarks