Ako imaš priliku i ako te ne smeta kaj je mob cigla, uzmi N91 jer je dosta bolji mob nego kaj je W810...ja bi uzeo W810, jer mi je N91 prevelika, pogotovo sad za ljeto...
Znači, ovako, totalno sam se u posljednje vrijeme zapalio za N91. Mob koji nakon dugo vremena ne škripi, ne savija se, kažu jako dobra završna izrada. 4GB prostora za multimediju (istina na još uvijek upitnom HDD). Kaže Jsp u zadnjoj recenziji N91 da ima kristalan zvuk.
Tražim baš mob koji bi bio pola-pola mp3 i mob.
E, sad, zapeo mi je i SE 810i koji istina nema 4GB memorije, ali dolazi s karticom od 512MB (sasvim pristojno za moj ukus), ima ugrađen mp3 Sony kvalitete (o tom ne treba puno pisati), slušalice koje se ne mogu mjeriti s niti jednim Nokijinim do sada (one što se zalijepe za ušnu školjku)... Duplo jeftiniji od n91.
Sad, stavimo neke stvari po strani i ograničimo npr. da i jedan i drugi imaju 256MB memorije (smart ili dummy ovdje ne igra ulogu jer je n91 ograničena što se dodatnih programa tiče, bar za sad, ali i općenito, za slušati mp3 mob ne mora biti ni smart ni dummy)...
Nastojim zbrojiti 2 i 2 ali mi ne ide baš. Što biste vi kupili?![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ako imaš priliku i ako te ne smeta kaj je mob cigla, uzmi N91 jer je dosta bolji mob nego kaj je W810...ja bi uzeo W810, jer mi je N91 prevelika, pogotovo sad za ljeto...
Bom Chicka WahWah
N91 i sve ove nove N Series Nokie su totalno glomazni telefoni. Uopće ne kužim poslovnu politiku Nokie; napraviti ciglu od moba u 2006 godini i naplaćivati tu istu ciglu za cca 3000-6000 kn?!!
Pa ko je tu lud- kupci ili ovi iz Nokie?
...ovi iz Nokie sigurno ne...![]()
Kupi si brate W810 i napravi roštilj![]()
Kakve veze ima velicina sa cijenom? Ta "cigla" ima HDD, Wifi i odlican OS. W810 nema nista od toga.Izvorno postao andrija
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
w810-bolja kamera i reko bi bolji mod za mp3-walkman jel...
n91-šta će mu wi-fi na mobu,to je ono bolje da je tu,pa ču ga ići koristit jer ga ima,a ne zato jer mi treba...
os-pun bugova i dosta sporiji od w810,kamera katastrofa,ali hard od 4gige..
za koliko možeš n91 nabaviti?
n91 je bolji mob,ali je glomazan i bezobrazno skup i upitne pouzdanosti,dok w810 nema takve mogucnosti kao n91,ali radi na stabilnoj platformi, a i mnogo je jeftiniji.
imao sam priliku koristiti kratko vrijeme n91. mogu reci da je mob fakat mrcina,ali tu je 4Gb hard,2.0 mpx kamera,brz softwer,wifi,ima odlicne tipke...bas je dobro pisati poruke na njima...a w810 neznam,ali sigurno nije bolji od navedenog symbiana.
čuj naravno da je N91 bolji, em je symbič (zasad nema programa, ali polako...) em ima ogromnu memu! samo neznam kak se taj hdd ponaša sa baterijom, mislim da mu dosta siše energije! Vidim da ti je MP3 jako važan, mislim da bi ti W810 bio bolji izbor, ima odličnu kameru, vrhunski mp3... i još kažeš da je upola jeftiniji, nemaš kaj razmišljat! za resto love ubodeš gigu i piči!![]()
jedan dan izdrzi uz par poziva,poruka i pokoju pjesmuIzvorno postao Nono01
![]()
Ovo sam i ja mislio dok nisam uzeo E61. Sada koristim WLAN za skidanje mailova, surfanje, instant messaging preko Agile Messangera (beta verzija za 3rd edition)...Izvorno postao smogovac
Iznenadio bi se koliko nezaštićenih mreža ima po gradu, samo sjedneš na kavu i spojiš se. Ali, ekran na E61 je stvarno velik i kvalitetan, dok se za N91 to ne može reći, tako da ne znam koliko se može surfati sa ekranom rezolucije 176*208...
Testis unnus, testis nullus!
Mene jedino smeta što je ekran manje rezolucije nego kod W810, i to što mu za jedan "glazbeni" mob, baterija traje jako kratko...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
w810 definitivno, zbog bolje glazbe, kamere i sto baterija duze traje
iPhone 5s 16 GB
pa to ti kažem,wlan na takwom mobu je bezveze,nije za odbaciti,ali nije ugodno surfat na tekvoj rezi i ekranu
ja imam w810 i vjeruj neces se razocarat...
cvita
Ovo sam ti manje-više i u PM-u rekao... N91 je prevelik, pretežak i sa nedovoljno izdržljivom baterijom da bi mogao "glumiti" mp3 player u mobu...Izvorno postao imatic
Evo sam prebrojio postove, trenutno je cca 4 Nokia, 9 SE w810i.
Moram se odlučiti jer sutra ću prolaziti kroz Zagreb.
E, Smogovac, jedan mi nudi n91 za 3800kn. Navodno je imao onih crnih, a sad mu ostale jedino one srebrno-zrcalne kakve se i u Mobisu prodaju (da su još malo zglancanije, mogle bi slobodno poslužiti kao ogledalo; mislim na prednji dio).
U Mobisu!
crna mi 100% ljepsa od one "izglancane".ta srebrna je nekako kicasta.
Meni je N uvijek bila u samom vrhu. IMO, između Njoke i SE, odabrao bih Njoku. Anytime.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
meni je isto nokia vrh,ali u takav mob staviti samo BL-5C???![]()
čak ni kamera nema blic...
U recenziji piše da baterija izdrži 10 sati slušanja
btw. kolko vidim, SE nema 3,5mm priključak što je prema meni dosta veliki minus za takav telefon
ako mislis uzet n91 saceka j nekih mjesec dana jer je dosta bugovit i bezobrazno skup.
Sve mi se čini da ću odustati za sada od n91.
Gledao sam recenzije (dobro, kritike i nisu baš loše), ali slike one prozirno-srebrne N91 me odbijaju. Uz to N91 nema onu tipku za pristup kraticama (kako se zove ono, prvi put stavljena u n70) i nema tipku "c", ne znam gdje nestade...
U Mobisu!
ja mislim da će w810 biti dobar izbor zbog slušalica a memoriju uvijek možeš kupiti![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
@Dark: koiko mi je poznato, uz W810 dobiješ nastavk u koji možeš uštekati "obične" slušalice (sa 3.5mm priključkom)...
@Mobyy: misliš na multimedijsku tipku. Onu sa 4 trokuta...
Slažem se sa Sonyckom, pričekao bi da izađe novi soft, ko zna da li trenutni bugovit ili ne...
Ali stvarno me smeta kratko trajanje baterije na N91... Kad bi malo duže trajala...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da ta tipka. Nema je na n91. Ne znam, mislim da taj mob (kao takav) nosi neko drugo ime osim Nokia (npr. Sagem), ne bi bio toliko popularan.
Odlučih-odustajem od n91 (za sada). Gledat ću si bocnuti w810i.
Hvala vam svima na iskrenim odgovorima!![]()
U Mobisu!
Bookmarks