Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    mpx200,v635,w550i,v3,3650
    Operater
    t-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation "knjiga žalbe"-za kupce motorola,obavezno čitaj

U ovoj temi "knjizi žalbe" ćete,vi,ljudi,forumaši,pisati nedostatke svojih motorola,marku i nedostatak,iliti ako hoćeš neku posebnu dobru stranu.Tako da oni koji kupuju baš taj model da znaju u šta se upuštaju

Za početak ja ću reći za svoj model,v635.
    Loše: previše košta za svoje mogućnosti,nema irda(i onak ti to ne treba),spor BT,loš software-zastajkiva kod filmića bolje kvalitete,ima antenu,...uglavnom ovo se treba znati
    Dobro:BT,ok display,super 1.2mp kamera,mp3,proširiva memorija,otporan na udarce...
    A dobar je ,dobro ti dođe
    Zadnji uredio Inovator : 30-06-2006 u 21:28

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

v550

Moja v550, prije je bila glupost, sa brandiranim softom, ali kad je dosla u moje ruke....
    Nakon sto sam je flashao, mobitel super radi... nemam nikakve primjedbe, ali BT mu nije jaca strana, ali meni ne smeta...
    Kamera mi isto prije nije bila bas nesto, ali sad je super kad sam je promijenio
    Onolko kolko sam ga platio, tolko sam i dobio

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG Optimus 2x
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da i ja nesta kazem o svojoj staroj i jos uvijek nepoderivoj motorili V300. Kako recu u prijasnje postu, brandiran-lose , u nasim rukama-ODLICNA . Jedina mana koja me jos uvijek iritira je ta da punjac zajebava, tj. kontakti ili sta vec. Nece svaki put da pocne punit nego se moram zezati malo sa njim dok ne pocne. Inace je mobitel bez mane, mislim kad sam ga malo sredio po svom gustu.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.293, Nivo: 18
    Bodovi: 6.293, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

V360v

Po meni, odlican mobitel za te novce. Malo mobitela u toj klasi imaju mogucnost prosirenja memorijskim karticama - u suradnji sa 512mb karticom (svega 200kn) koristim ga kao mp3 player i prilicno dobar video player (na 512mb stane oko 10 sati filma dobre kvalitete). Takodjer, za razliku od recimo samsunga, na mobitel je vrlo lako prebaciti java programe, a motorolin java vm podrzava i filesystem API pa svoj mobitel (u suradnji sa izvrsnim ReadManiacom) masovno koristim za citanje knjiga pohranjenih na memorijskoj kartici. Mogu cak i istovremeno citati knjigu i slusati mp3ce Jos jedna super stvar sa motorolom je stupanj do kojeg se moze prilagoditi. Mislim da malo koji drugi mobitel pruza cak 7 tipaka koje je moguce 'preprogramirati', a uz jos malo truda i 3 dodatne tipke (ukupno 10!), da ne govorim o kolicini stvari koje je moguce izmjeniti jednostavnim editiaranjem seem-ova.
    Sama konstrukcija je prilicno solidna a ekran je stvarno vrhunski (recimo, dosta je bolji nego onaj na neusporedivo skupljem K750i).

Naravno, ima i nesto losih strana:
    - mikrofon bi mogao biti malo kvalitetniji
    - mobitel ne zvoni na zicani handsfree(!?)
    - bluetooth handsfree ima samo jednu vrstu zvona pa se ne moze prepoznati pozivatelj
    - custom zvonjava dodjeljena nekoj osobi je ista i za poziv i za poruku od te osobe
    (meni, jedna od najglupljih stvari na mobitelu)
    - delivery report je potrebno aktivirati za svaku poruku iznova (meni nije narocito bitno)
    - u par stvari je dosta spor (recimo, navigacija kroz veci broj slika)
    - fotic, a narocito kamera (video snimanje) su stvarno losi (no vjerojatno ni drugi mobiteli u toj klasi nemaju bolje kamere)

Sve u svemu, ja sam sa svojom V360(v) prilicno zadovoljan.

Domjan

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gavran1
    Loše:spor BT
    Dobro:BT
    i šta sad, jel dobar taj BT il nije?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    U600
    Operater
    vip
    Bodovi
    8.002
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.002, Nivo: 21
    Bodovi: 8.002, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

V360v

v360v....iritantni zvuk kad je baterija prazna i ne moze se iskljuciti sam za sebe,nego jedino prebaciti postavku na npr necujno ili neku drugu, a onda ne cujes ako te netko zove. nema oznaku na displayu da je ukljucen alarm ili budilica.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e550 - smece od telefona , ekran otisao sam od sebe
    L6 - dobro zgleda , sluzi svrsi , dobra baterija , uglavnom zadovoljan
    v3 - samo jednom i nikad vise , nije mi legao nikako

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja konkretno što mogu napomenut je :
    V300 - jako loš mob, nema niti jednu vrstu bežičnog prijenosa, dakle niti IR, niti BT, ekran jako loš, slike slikane sa fotoaparatom su zrnast, mutne, i jedne od najlošijih u usporedbi sa ostalim VGA fotoaparatima. software, jako nestabilan, izbornik prekompliciran, kvaliteta zvuka još nekako prolazi. sve u svemu, ne vrijedi ni blizu koliko se cijeni, u tom rangu cijena ima puno boljih mobilnih uređaja.

V3 - da li je uopće potrbno navoditi i komentirati mane ovog atraktivnog modela? ima ih na pretek, zadovoljava samo njegov atraktivan (fensi) izgled. sve ostalo, ne zaslužuje ni komentara.

= Citat = Izvorno postao gavran1
    I to što kažeš,sorry ,u vezi BT spor je jako,ali barem g a taj model ima, dobro da ga ima,a da je brži bilo bi još bolje
    e ovo je već druga stvar "dobro je da ga uopće i ima", z arazliku od v300 koja nema ništa. ovo već razumijem. a da je spor, pa na svakom mobu je spor, protiv toga se ne može, al svejedno jako dobro dodje.
    Zadnji uredio Inovator : 01-07-2006 u 23:16

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    mpx200,v635,w550i,v3,3650
    Operater
    t-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BT-bilo je par tema o tom,i ja sam izdao temu i ljudima nisam dao mira, ne kužim ak mobiteli ovi trenutno imaju BT 1.0,a w950 ima 2.0,ako imaju svi 1.0 zašto motorole sporo šalju i primaju?

L7 jako lijep mob,posve OK,i sukladan sa zahtjevima korisnika.
    OK strane:250.000 boja,BT,mp3,proširiva memorija,ok kamera,tanak, uglavnom mana i nema
    maneošto je tako ok mobač,i ok je kameramogli su umjesto VGA stavit barem 1.2mp
    Sve u svemu jako je dobra,vrijedi ju imat a ni ne košta puno
    Zadnji uredio Inovator : 01-07-2006 u 23:17

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

L7

nedostaci: izbornik bi mogo biti brzi, tjekom gasenja mi se resetirao imenik i nemogu uc u dolazne/odlazne poruke i nemogu od tada uc u izbornik za gledanje filmica. Nakon spremanja nemogu ih pogledat. Pjesma koja nam sluzi za zvono mora biti na mobitelu . mogo je imat mob malo vise od 5 mb memorije. Za tipkovnicu moras imat odrezane nokte na tocno odredjenu velicinu ni prekratki ni predugi ne dolaze u obzir.

prednosti: cvrsto kuciste, ljep dizajn, ima sve potrebno za uobicajenog korisnika: mp3, bt, ljep ekran, mogucnost kartice. Mogucnost softwearskog unaprjedjivanja u smislu instaliranja itunesa. Dobar hod tipkovnice (s obzirom na design - ravna ploha),softersko pojacanje zvuka, balansirana tezina, antiscratch ekran... (e1000 mi je u djepu dobila ogrebotine nakon 3 mj. ova je ko beba u mom djepu) dugotrajnost baterije s obzirom na velicinu.

Ovaj uredjaj je najisplativiji spoj mobitela i mp3 playera.

To je sve sta mi apda na pamet trenutno.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow V360(v)

...mob na pocetku s vodafonovim flashom cisto sranje...tako a ne bi o tome...sva sreca sto na ovom svijet u postoji Yuet, ali i bez njega se da moto dosta dobro sredit sa igranjem po seemovima i slicnim stvarima...evo mob za tu lovu je vise nego solidan...no ima nekoliko iritacija da boli glava tipa: crno-bijeli display, nema ikonice za alarm kad je namjesten (na vanjskom displayu), kamera hmmmm (ma dobra je), izgled bas i nije nesto, odlijepila mi se plastika kod kamere ona (cisto malo, nekoliko mm), u paketu se ne dobiju stereo slusalice, baterija solidna barem na mojoj moto i ono najvaznije generalni zastupnik za moto je TOLIKO FIN I IZLAZI U SUSRET SA KORISNICIMA KO DA NE ZELI DA VISE ITKO U HRV KUPI MOTOROLU!!!!!!!!!...evo to je to od mene o mojoj moto...evo u mojim rukama je to masina...ali defaultna (iz ducana) cisti shit...pa pozdrav ljudi i uzivajte... ...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove