Hahaha
Da vec par dana imaju problema, nisam se mogo spojit na monitor
Vidim neko si je fest dal truda, ima dosta zanimljivog shtiva![]()
Jučer sam čitao na t-zombixovoj stranici kako je monitor.hr pod nekakvim napadom, te ju se nije dalo uopće podići... Večeras ju učitam, počnem čitati tekstove i nešto mi ne štima... Tekstovi poput "...Kill Bill vol. 2 koji još ni nije stigao u naša kina" i "...Gotovina se skriva u Hvatskoj..." A kad ono stranica iz 2004. godine.
![]()
Hahaha
Da vec par dana imaju problema, nisam se mogo spojit na monitor
Vidim neko si je fest dal truda, ima dosta zanimljivog shtiva![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
...c/p sa blog.hr...Naš sestrinski sajt Monitor.hr (kao i Forum.hr) pod snažnim je DDoS napadom od utorka navečer zbog čega je još uvijek nedostupan. DDoS je vrsta napada kojom se poslužitelje opterećuje beskorisnim prometom pritom ga zagušujući. Iako je napad djelomično blokiran, novi se i dalje nastavljaju.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
iskreno , zaboli me za monitor.hr , uz iskon i index ne gledam nis drugo , za domace vijesti naravno..
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Kako index.hr izdaje onaj WC papir zvan "24 sata", a ni sam nije puno bolji, monitor.hr pregledavam svakog dana...
index.hr ne izdaje 24 sata. Činjenica da je urednik indexa radio na 24 sata kada su ga pokretali (Većernji list drži 24 sata), ali sada više ne radi...
Povezao sam urednika inedx.hr-a sa tim "novinama"...
Bookmarks