probaj nove drivere za maticnu meni se isto dogadjalo sa undergroundom,ili re-instaliraj igru
Nakon dosta mjeseci ponovno sam se zaželio odvozit koju trku, i sve super odvozim ja trku, i ono krenem na drugu i ono izbaci me u Desktop, a bio pred ciljem. Ništa otvorim ja opet igru, i opet me izbaci van, otprilike nakon isto minuta kao prvi puta, i tako svaki puta? Nisam probao niti jednu drugu igru!
Dali je moguđe da se grafička pregrijava? Inače tu igru sam več prošo.
u čemu je problem?
probaj nove drivere za maticnu meni se isto dogadjalo sa undergroundom,ili re-instaliraj igru
pa stavio sam neki najnoviji catalist s pc chipova dvd-a, inače kartica je 9200. Probat ču ješ reinstalirat, pa cemo vidit.Izvorno postao Rvs_Gamer
si mozda stavio koji patch na igru?
ne pa zar ih ima?Izvorno postao Rvs_Gamer
Evo danas riješio stvar, obrisao najnoviji catalist kojeg sam instalirao sa pc chipova dvd-a, i stavio originalni upravljačke programe (drivere) koje dobio sa grafičkom karticom R9200, riješio problem.
Kad sam imao catalyst na gornjem desnom ekranu gdje prikazuje framerate prikazivalo je npr kad sam bio u meni-u 100sličica/sek, a sad kad imam ovaj stari driver koji sam dobio sa karticom, kad sam u meni-u mi je upola manji, tj 50sličica u sekundi.
Sa najnovijim Catalystom na rezoluciji 800*600, detalji low
najniži framerati u igri oko 20 skičica u sekundi
Sa starim originalnim driverima na istoj rezoluciji i detaljima najniži framerate je u nekim trenucima(kad te murja lovi i kad juriš 300 na sat) 8-15 sličica u sekundi, šta je več katastrofalno za igru
Sa starim drajverima na 640*480, framerate ne pada ispod 20 sličica u sekundi.
mene sad zanima kako je moguče da mi grafička radi dosta bolje sa catalystom, ali me izbacuje iz igre, jel se pregrije ili šta se dešava?
Zadnji uredio alex1 : 30-06-2006 u 21:41
Bookmarks