koliko kosta data cabel za K750i meni je puko ovaj cas ona plastika za drzanje u mobu.... poludio sam... u 3 pm
koliko kosta data cabel za K750i meni je puko ovaj cas ona plastika za drzanje u mobu.... poludio sam... u 3 pm
Interesantno, to je i meni puklo, al samo jedan pa nekako drži..očito nedostatak
Data kabel
http://www.crazy-shop.com/podkategor...dkategorija=16
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
ma katastrofa, idem staviti i ono krc krc ... ja vadim kabel lagano vidim sam komadici mi izlete iz damn moba... pa popi**** sam totalno... stavim ispadne ma u klinac
Meni je drugi dan puklo, i od tad tako..dalo bi se to sredit sa malo lijepljenja..nemoj jos kupovat..sigurno se da sreditIzvorno postao maxrox
mogu vidjeti sto je tocno puklo, hoces prodavati taj puknuti kabel..novi je 100kn
ma to sa obje strane puklo i pitaj boga di mi je to oslo ... na podu nisam nasaou mobu nije u crnu zemlju propalo
cuj ako se da srediti to za kou sicu, sta ja znam za kolko bi ga prodavao, kolko bi mi trazio da ti dam taj a ti meni novi... kolko bi ti moro nadoplatiti ? kabel radi najnormalnije jedino sto ne stoji u mobitelu jer te usice nema ......
Kužim šta ti je, ali mene ne interesiraju nikakve zamjeneIzvorno postao maxrox
Samo ti kažem prije nego šta deš u kupovinu probaš ga sredit sa malo superljepila![]()
sry na spamu...
no nasao sam ovakoi
sada pisalo je oko 13funti to je oko 150 kn di to ima u hr za kupiti ?
vidio sam ti to u trgovini pokraj Electromagica, s lijeve strane. Ali to ti je samo veleprodaja i lik mi je rekao neku adresu u ZG gdje ima to za kupiti (ne sjecam se tocno gdje)
iPhone 5s 16 GB
to se zove nekak Desk Stand CDS-60 znaci ima tamo kod Electromagica bum pogledo to tamo... stvarno mi to treba prokleto me izivcirao ovaj kabel, cuo sam i na drugim forumima bas dok sam trazio taj Desk Stand CDS-60 vidio da se ekipa zali na taj kabel da je i njima puknulo sam tako... katastrofa tak mi je zao sada moram opet odvajati pare... jao
Bookmarks